Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

maciury w kiebabowni

Polecane posty

Gość ja znam prawde ja prawde znam
opowiadaj o siostrze i o grubym odyncu! :D

Gość to ja wasz szef
dobra ide spać a w poniedziałek pogadamy:P

No to kiedys jak siostra lerzala na podlorzu to ja wsazedlam na wersalkie I jej skoczylam na glowe. Muj brat jak tez lerzal na podlodze to se mu skoczylam na glowe, ale jak uslyszalam, ze cos mu pyklo I sie nie roszal to usiadlam na wersalce. A kiedys jak sie schowalam na sianie w stodole u takiej baby grobej ze hoho, to jak mie znalazla I kazala mi zejsc to walnela mie w dupke, a ja jej oddalam.

A kto jest waszym wienkszym fanem? My czy nie poniedzialek ona?

Mam tako skleroze ze pszez ten czas co mie sie strona otwierala zapomialam co mnialam napisac.

Gość harder bejbi harder
mie wcale nie wydajesz sie gupio fiel. co do grubych bab racje mosz. tylko czy nie boisz sie ze kiedys przyjdzie taki czas ze znajdo i zjedzo cie one? my so twoje fany tu, opowiedz nam jeszcze cos.

Boimy sie I to. Bardzo tym bardziej ze od mometu jak zaczelym tu pisac, nagle zlazlo sie wiencej gobych bab, kopujo miej nisz kopowaly,a do tego syf zostawiajo we sklepie. Mamy wrarzenie ze nas czytajo I ze wiedzo, ze to my. Nawet chyba joosz w dygresje popadamy bo ostatnio mamy mysli samo bujcze I do tego koszmary noco, a jak chodzimy to karzda ma glowe w inno strone zeby moiec waszystko pod katrolo. Mam dwa kapotery w domu I dwa telewizory I dwa luszka I dwa zwierzenta, dwa norze.dziwny zbiek okolicznosci, a do tego mnieszkam na wsi I nie mam zasiengu.

Boje sie ze umre nie dlogo. Nie dawno bylam taka mloda, a tu josz starosc pszychodzi, piersze zmarszczki, sparciale dlonie, wlosy w nosie, lysina, zaniki pamnienci.

A ktos z was byl josz w telewizoze u. Pani ewy dzyzgi? Nie wiecie ile placo za godzine tam?

Dobra ostatnia sznasa, licze do dzisienciu I jak nikt sie nie odezwie to ide. Ni e bende sie josz odzywac. Wszendzie cisza, monz milczy I wy tesz. Wszyscy popadli w dygresje pszez zmiane pogody? Dodam jeszcze, ze moja tesciowa to psycholka. (a to tak dla ulgi I to zadna tajemnica, bo monz wie I ona tesz wie,i niech sie dowie caly swiat, a jak josz bende na durzych ekranach to powiem to pszez mikro fon jeszcze raz)