Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

czy zdążę?

Polecane posty

hej, słuchajcie piszecie też magisterkę? ja mam dopiero 17 stron:/ a oddać trzeba po świętach:/ ma być minimum 40 ale po niemeicku mam niby materiały,ale neiw iem czy zdążę, bo idzie jak krew z n w słowniku, szukać synonimów itd. poza tym mam prace od pon do pt jestem w domu dopiero o 18.30 wieć w smie mam tylko 3 weekendy, dalibyście radę?

To może weź się do roboty a nie pierdoły na forum piszesz. Zostaw tą przyjemność tym co się w pracy przed kompem nudzą np.

no ja w pracy też się nudzę ,w ieć bywam tu też w pracy, ale np nie mogę się tam skupić , żeby jakieś materiały do pracy czytać:/

niby mam pisac prace na podstwaie artykułów z neta, ale kurcze jak szukam jakichś nowszych informacji np z 2009 to nie ma ich w książkach, albo nazwisk w encyklopediach i idzie się załamać, bo oczywiscie tego już z interenetu nie wezmę:/ ehhh

Gość BskKuoksu
Ja mam miec minimum 80 stron mam juz 58, a pisze praktycznie codziennie od 23 lutego. Pewnie zdążysz, ale musisz pisać codziennie, bo chyba 2 tyg zostały o ile sie nie mylę