Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxasiiiaxx

czemu się nie stara

Polecane posty

Gość koko2202
nie wiem no.. nie ma nic gorszego niz bycie nieszczesliwa i samotna w zwiazku.. ja sie mecze juz tak prawie 2 lata i mowie ci ze gdybym wiedziala to co teraz wiem to zerwalabym juz dawno. a im dluzej jestesmy to jest trudniej

wypraszam sobie, ze faceci to idioci! nie wszyscy tacy sa, wiec prosze nie generalizowac! Jedni lubi akobiety ulegle, ktore maja na kazde skiniecie a inni szukaja kobiet pewnych siebie, nie dajacych sobie w kasze dmuchac. Widocznie wasz typ to ten pierwszy....teraz trzeba go tylko znalezc :)

Gość aleee
pewnie czujesz cos takeigo ze jak z nim jestes to przynajmneij jestes z nim i wiesz ze jestescie para, boisz sie ze jak z nim zerwiesz to juz go nei bedzie, ale po co byc z kims na sile skoro to jest na sile predzej czy pozniej to sie skonczy a warto by bylo wyjsc z tego z honorem i pierwsza to zakonczyc

Gość xxasiiiaxx
aby go znaleźć trzeba zerwac z pierwszym ,a ja nie potrafie

Gość xxasiiiaxx
cały czas mam nadzieję, zę to do się uratować

Gość aleee
niestety ale taka nadzieje bedziesz miala caly czas, przykro mi ale ja juz cos o tym wiem:( tearz potrafie wyjsc z takich sytuacji z honorem, wtedy on zrozumie co stracil uwierz mi ze to dziala moj byly teraz lata i zaluje

Gość xxasiiiaxx
a może na razie po prostu powiem mu, aby przemyslał swoje zachowanie , aj ka powie, dopiero, zę nie widzi nic z tym złego to dać spokój?

pamietaj, ze zawsze lepiej być tym, który odchodzi (czujac ze juz nic nie ma) niż być tym , od ktorego ktos odszedl. chcesz sie oszukiwac... prosze bardzo, ale jesli facet spotyka sie z toba tylko raz w tygodniu i w dodatku podrywa panny w TWOJEJ obecnosci... to na 99% nie jest to z jego strony milosc.

Gość aleee
mysle ze tutaj takie cos przemysl to sobie , to nic nie da, ty i tak zrobisz jak uwazasz ale w twojej sytuacji najlepiej bedzie jesli to ty odejdziesz, bo jak nie ty to on to zrobi wkrotce albo i nie bo w sumie skoro on w tym zwiaku moze wszystko i robi wszytko a spotyka sie tylko raz na tydzien to moze nie zerwie bo to nawet nie jest jak zwiazek

Gość xxasiiiaxx
gdy proponuje więce spotkań to ona odmawia, bo mature podobno ma i uczyc się musi, tylko, zę ja wiem, zę on sie nie uczy tylko spotyka sie z kolegami

Gość qwerty.fem
Dlaczego mężczyźni kochają zołzy ! już do lektury

dziewczyno.... lae masz klapki na oczach. matura ? i on sie uczy? teraz? jasne :D zycze ci wszystkiego dobrego i tego zebys przejrzala na oczy... gdyby facetowi zalezalo... to robilby wszystko by jak najczesciej cie widywac.

Gość senninee
Jest 6 rzeczy, których pragnie od kobiety każdy mężczyzna i które sprawiają, że mężczyzna nie będzie widział świata poza Tobą, jeśli mu je dasz. Jest jeden błąd, który popełniają kobiety w komunikacji z mężczyzną, który sprawia, że mężczyzna zamyka się w sobie i nie chce rozmawiać. Są specjalne słowa, dzięki którym mężczyzna poczuje się, doceniony i dowartościowany. Jest 9 zasadniczych powodów zdrady. Pod poniższym linkiem można ściągnąć bezpłatny fragment ebooka pt. TAKTYKA SPRYTNEJ KOBIETY. Publikacja ta pomaga zrozumieć facetów oraz naprawić psujący się związek. Aby pobrać bezpłatny fragment wystarczy podać adres email, na który będzie wysłany link i następnie pobrać fragment w pdf-ie (17 str). http://sprytna-kobieta.zlotemysli.pl/empatia,1/

Gość saturnussa
zapytaj wprost, czy jeszcze chce z tobą być bo zwykle gdy facet nie dąży już do spotkań to znaczy, że powoli traci zainteresowanie...