Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prof jaro

Niektórym rodzicom powinno zakazać się posiadać dzieci

Polecane posty

Gość Prof jaro

Przykładowo moi rodzice nigdy nie powinni posiadać potomstwa, opisze moja sytuację. Stary (pozwolę sb tak go nazwać chociaż i na to nie zasługuje) nigdy się mną nie interesował (choć zawsze mieszkaliśmy w tym samym domu) nigdy nie wpoił we mnie żadnych zasad, nie wychował mnie jednym słowem, bił matkę o byle głupotę, burak i wieśniak, wolał wydać pieniądze na głupotę niż mi coś kupić (i nie mam na myśli słodyczy czy innej głupoty) narąbał nas 3, choć wiedział jaka mamy sytuację, a raczej jaka będziemy mieć. Matka nie skończyła szkoły, urodziła moja "siostrę" w wieku 17 lat :O bardzo mało inteligentna, infatylna.. Nigdy nie posiadała stałej pracy, olewala moje prośby, nie wychowała mnie :O wymagała nie wiadomo czego ode mnie, nigdy się mną nie interesowała, dawniej chora psychicznie, a ja musiałem się przy nie wychowywać :O ahh dziś już mieszkam daleko od nich, zerwałem kontakty, i nigdy ich nie odnowie.. Mimo wszystko funkcjonuje normalnie, mam dziewczynę, szanuje ja.. Moral jest taki, nie każdy na rodzica się nadaje:) zastanowcie się zanim zdecydujecie się na dzieci ;)

Gość Prof jaro
Sorry za błąd w temacie, no i za ten bełkot, musiałem to z siebie wyrzucić

w sumie to się z Tobą zgadzam. sama uważam, że na rodzica się nie naddaję i prawdopodobnie nie będę naddawać, w związku z czym nie planuję mieć dzieci.

Gość Prof jaro
To że matka olewala mnie chodziło o to że mimo moich próśb nie zakupiła mi aparatu na zęby, mimo że miałem wadę straszna, wręcz tragiczna. Mogę podawać masę takich zaniedbań :O

Gość Prof jaro
Vodka uwierz mi że ty byś się nadawała, to moi rodzice się nie nadawali, którzy do dziś myślą że byli idealnymi rodzicami :O my god...

jedyny plus, ze ja sobie przynajmniej zdaję sprawę z tego, że bym się nie naddawała.. a najważniejsze, że Ty z tej patologii wyszedłeś zdrowy psychicznie. zapomnij więc o wszystkim, żyj i ciesz się swoim życiem.

Gość efwe
Bo ja wiem... Stanowisz raczej zaprzeczenie swojej tezy. Piszesz inteligentnie i w bardzo poprawnej językowo formie. Tym samym wyróżniasz się wyraźnie ponad przeciętność. Rozczaruję cię, to któreś z tych rodziców przekazało ci takie geny, choćby było nosicielem niepodejrzewanym o taką ich jakość.

Gość Prof jaro
Nie życzę żadnemu dzieciakowi takich rodziców jak ja miałem :O uwierzcie mi że do kompletu brakowało tylko by stary pił, a matka się puszczała.

Gość Prof jaro
Uważasz, że pisze poprawnie :D, chyba nie, zawsze miałem z polaka dwójki :P inteligentny też raczej nie jestem..

Gość clown and balloons_
trudno się nie zgodzić, wielu ludzi nie powinno mieć dzieci, ale póki nie zmieni się podejście rządu, że 'im więcej tym lepie', na 'ważniejsza jakość a nie ilość' to każdy byle pijak i menda będzie mogła płodzić bachory nie martwiąc się o nic, a jeszcze może becikowe dostanie, czy też tam inne korzyści w tym widzi (podobnie jak czasem ludzie na wsi - biorą psa żeby im pilnował czegoś, ale nic do jedzenia mu nie dają - sam ma sobie znaleźć, czyli trakują to żywe stworzenie jak rzecz, z której chcą mieć jedynie korzyść)... tak samo wiele ludzi, dzieci traktuje jak rzecz, jak coś co da im jakąś tam korzyść

Gość nosem w kałuże
ta Prof jaro ale matka na świat Cie wypchnęła. może za to jej podziękuj. bo w końcu swoje przeszedłeś, ale teraz Ci się układa na to wygląda.

Gość tylkonieniscy
Dzieci zdecydowanie NIE powinni mieć ludzie niscy!! Dla przykładu: facet - kurdupel mający 169 cm wzrostu i kobieta (wiadomo, sporo niższa od tego faceta) tak ok 150 cm. I z tej pary ma być potomek... Toż jak to będzie syn, to będzie miał spaprane życie przez wygląd i wzrost!! Będzie nieszcześliwy, wysokie laski będą z niego szydziły, wyśmiewały go, w końcu będzie miał wielki żal do rodziców że go zrobili, takiego kurdupla i nieudscznika :( W ogóle dla niskich facetów poniżej 170 cm wprowadziłabym osobiście ograniczenia w sferze życia sexualnego. W końcu nie każdy niepełnosprawny (a nie ukrywajmy, w dzisiejszych czasach u faceta ponżej 170 cm to już kalectwo) musi mieć kobietę i dzieci!!

Gość Prof jaro
A wiedzisz koleżanko moim rodzice do wysokich nie należeli, ojciec 158, a matka 155 no i zgadnij ile ja mam :P

Gość clown_and balloons
nosem w kałuże: bakterie i wirusy też mają dziękować swoim matkom ? lol co za bzdrury wypisujesz

Gość clown_and balloons
zresztą dziękować można komuś, za coś czego się chciało, a urodzenie - tu może być mowa o chęci tylko jednej osoby - tej która przywołuje na świat, więc to jest zachcianka tej osoby, a nie odwrotnie

Gość honeyyyy hh
Moi rodzice zdecydowanie nie powinni miec dzieci!!!!!!!!!!!!!! Ja nigdy nie będę miec dzieci, nie chcę przekazywac tych genow.

Gość jolaaaaaaakakakaka
145cm

Gość Prof jaro
No chyba nie w te stronę pojechałaś :D

Gość Prof jaro
Honey, a co z twoimi genami jest nie tak?

Gość tak to prawda
niscy faceci poniżej 170 cm (karły) nie powinni mieć dzieci!! Nawet chyba Tusk coś takiego wprowadził ostatnio. Chodzi o ograniczenia niskim facetom... uważam że to dobre!

Gość jolaaaaaaakakakaka
biedy karzelek jario srajro

Gość nosem w kałuże
zawsze się znajdzie jakieś idiotyczne porównanie. "inteligencja"kafe

Gość nosem w kałuże
ja też nie ma idealnych rodziców, ale dziękuje im za to ,że jestem, bo mam teraz szczęśliwe życie.

Gość Prof jaro
Ja karzelek? Chyba cię główka boli :D dzieffczynko ;)

Gość clown_and balloons
Uśpiona: Twój sen to może takie Twoje pragnie, aby tak było, aby naprawdę prosił Cię o wybaczenie... ale to nie znaczy, że on naprawdę by o to prosił... łatwo pomylić, to rzeczywistość, z tym co chcielibyśmy aby nią było... nosem w kałuże: "idealnych rodziców" to nikt nie ma, bo nie ma ponoć idealnych ludzi, wystaczy aby byli dobrzy, aby nie byli degeneratami, pijakami, egoistami myślącymi tylko o sobie, wykorzystującymi i traktującymi dzieci jak przedmioty jak ty masz szczęśliwe życie, to znaczy, że twoim rodzice byli dobrzy, więc zamknij się, bo chyba nie wiesz o czym tu w ogóle mowa

Gość Fryzyjka
Z tematem się zgadzam, a wpisy bardzo smutne..