Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anynous

Moja dziewczyna ma skurcze, ale nie ma orgazmu!

Polecane posty

Gość Anynous

Witam. Jestem ze swoją dziewczyną od pół roku, oboje mamy po 17 lat. Bardzo się kochamy. Od około miesiąca pieszczę ją regularnie palcami i językiem. Od miesiąca jest też problem - ona nie ma orgazmu. Po ok 15-30 minutach pieszczenia mówi, że ma dość i na tym koniec. Widzę, że jej to sprawia przyjemność. Jęczy, prosi o głębiej i o jeszcze, jednak nie dochodzi - a ja na prawdę staram się jak mogę... Próbowałem świeczek w sypialni, rozmawiać z nią na ten temat, samemu dawać z siebie wszystko, nic nie skutkowało. Tak, palce to nie to samo co penis ale jednak orgazm powinny dać. Co może być tego przyczyną? Wczoraj ją pieściłem, gdy powiedziała, że ma dość - ja miałem jeszcze palec w jej pochwie i czułem takie jakby skurcze, nie wiem, czy to było tętno, czy na prawdę skurcze, ale było na tyle silne, żeby dało się wyczuć palcem zmęczonym po 20 min pieszczenia. Czy to były skurcze przedorgazmiczne? Czy możliwe, że moja dziewczyna boi się orgazmu? Co mam zrobić? Proszę o wypowiadanie się tylko osób doświadczonych oraz o poważne podejście do tematu.