Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania5693

Za którym razem udało się zajść w ciążę z testami owulacyjnymi?

Polecane posty

Gość frania5693

Hej, pytam, bo nie wiem czy sens wywalać kasę na nie, nie chcę kupować tych z allegro, a wolałabym te z apteki, a mało nie kosztują :(. Staram się o dziecko. Czy one są skuteczne? Napiszcie mi ile starałyście się wcześniej zanim kupiłyście testy owulacyjne, i za którym razem udało Wam się zajść w ciążę z testami owu? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość frania5693
Podnoszę temat

Gość frania5693
Hallo jest tu ktoś?

Gość koralowaaas
czy ja wiem, czy one sa skuteczne, zaszlam za 5 razem,przez 3 cykle stosowalam testy owulacyjne i w niczym nie pomogly, w tym cyklu co zaszlam ich nie stosowalam i dzidzia jest, wiec ja bym ich nie polecala, chyba ze masz bardzo ale to bardzo niregularne miesiaczki i nawet nie mozesz przypuszczac kiedy masz owulacje, ja jak teraz patrze z perspektywy czasu to wydaje mi sie ze zaczynalismy starac sie za pozno, w tym cyklu jak zaszlama zaczelismy od razu po miesiaczce, czesto sie kochalismy i zaSKOCZYLO, POWOWDZENIA

Gość no coz.............
mi te zwykle testy paskowe w niczym nie pomogly, trudno w ogole bylo zinterpretowac wynik. Udalo mi sie zajsc w ciaze, po tym jak nauczylam sie obserwowac swoje cialo, sluz plodny. Do tego kupilam sobie komputerek clearblue do robienia testow owulacyjnych, z nim udalo mi sie odrazu w pierwszym cyklu, dokladnie pokazal mi, kiedy bedzie owulacja. Jedyna wada komputerka, to jego cena :(, no i do tego trzeba kupowac specjalne testy owulacyjne, ktore tez sa cholernie drogie.

Gość nie rozumiem po co chcesz prze
płacac za testy z apteki? ja zaplanowałam dwoje dzieci z testami owulacyjnymi z allegro pierwsze dziecko udało się w 2 cyklu starań, a drugie w pierwszym, ale już wtedy tak dobrze znałam siebie, że te testy robiłam tylko dla formalności;) ja używałam tych: http://allegro.pl/test-owulacyjny-super-czule-testy-owulacyjne-i2169124018.html i kupowałam właśnie u tego sprzedawcy