Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia1989,0000

co ja mam zrobić , dziecko

Polecane posty

Gość Klaudia1989,0000

mam małe dziecko , córka ma 4 lata , mąż to psychopata uwielbia dziecko a na mnie się wyżywa , nigdy mu się nic nie podoba , ostatnio uderzył mnie przy dziecku nie wiedząc że ono jest w pokoju mała się wystraszyła i nie chciała potem do niego podejść ani się odzywać a on wyżywał się na mnie twierdząc że to ja ją do tego namawiam , nie wiem co robić nie pracuje chciała rozwodu ale on mi go nie da chyba że zostawię mu dziecko nie nie będę utrzymywał z nim kontaktu , jestem w okropnym położeniu ponieważ mój mąż zajmuje wysokie stanowisko , ogólnie jego rodzina ma duże wpływy , nie wiem co robić jeśli macie jakieś rady to z góry dziękuje

Gość ku klux
zainwestuj w zestaw "mały Michnik" na poczatek ... chyba że masz dyktafon w telefonie dość dobry a potem dzieciaka pod pache i wypad pozew o rozwód, alimenty i ograniczenie praw rodzicielskich furiatowi

Gość Klaudia1989,0000
no właśnie to nie jest takie łatwe nawet jak go nagram obawiam się że może mi to nic nie dać a on się z tego wywinie

Gość ku klux
zbrodnia doskonała nie istnieje kolezanko tak więc jeśli wolisz poddać się bez walki to zostaw dziecko i odejdź

Gość Klaudia1989,0000
prędzej bym umarła niż zostawiła mu dziecko , nie chcę popełniać zbrodni doskonałej tylko jakoś rozwiązać problem

Gość v bxcfvxd
no nagraj go z 10 razy, albo wieciej, odkladaj na prawinika, albo pozycz! nikt mu wtedy dziecka nie da :o są badania psychologiczne z kim bardziej dziecko jest zwiazane, a skoro on bije cie na oczach dziecka, to wiadomo, ze mala nie bedze do niego lgnac, zreszta sama napisalaś! wez ty sie ogarnij i naprawde go nagraj!

Nie wiem na jakim świecie dziewczyno żyjesz.Dorosła kobieta nie wie co ma zrobić? Wziąć ślub umiałaś, powiedzieć- tak umiałaś, a już słowo- nie! nie przejdzie ci przez gardło? Co to znaczy ze nie da ci rozwodu? Od tego jest Sąd i on decyduje o rozwodzie.Porozmawiaj z mężem,przedstaw mu sytuację i powiedz że nie godzisz się kategoryczne nie na takie traktowanie. Jeśli nie zmieni postępowania to złóż o rozwód. Innego wyjścia nie masz, chyba że wolisz tkwić w chorym związku. Decyzja należy do ciebie. Możesz jeszcze popróbować terapii małżeńskich, może warto spróbować,nie przekreślać od razu?

Gość Klaudia1989,0000
wzięcie ślubu nie jest tak ciężkie jak zdecydowanie o rozwodzie , i on nike był taki wcześniej , wcześniej było ok , on zwala to na stres , pracę ale bez przesady