Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTF-

Uzaleznienie od internetu, nk?

Polecane posty

Gość WTF-

Szanowne Panie, jak to jest, czy internet może być dla was ważną odskocznią od codzienności? Nie mogę pojąc pewnych sytuacji w moim związku. Daaaawno nigdzie razem nie wychodziliśmy, za to z poprzednim partnerem ciągle gdzieś wychodziła. Co tydzień daję jakąś propozycję, nawet głupi spacer itp... Przeważnie brakuje na to czasu, bo trzeba w domu coś zrobić itd. Tak jak dzisiaj rano,leżę, ładna pogoda, świeci Słońce, w telewizji pokazują ZOO. To myślę, jak ona nie chce we dwoje to może razem z dziećmi przejdziemy się do ZOO. W odpowiedzi słyszę że nie ma czasu bo trzeb jechać kupić ubrania dla dzieci, zrobić w domu, to i to. A tu nagle proszę. Naprawiam internet niedziałający od dwóch dni o godz. 16.00. Przesiedziała przy nim cały wieczór na NK. Ja leże sam i bezmyślnie gapię się w telewizor, zasypiam. Budze się o 4, patrzę w czas połączenia internetowego, chodził od 16.00 prawie 10 i pół godziny. JA przez ten czas byłem dosłownie dwie chwile. Jak to jest że na wyjście ze mną nigdy nie ma czasu, a żeby siedzieć godzinami przy NK znajduje? To że poprostu raczej nie chce ze mną wychodzić, to ja wiem, pytanie tylko czy siedzenie tyle przy internecie to już uzależnienie? Też tyle siedzicie na NK?

Gość no i tyle
Ja przesiadywalam przed kompem przed rozwodem. Sam widok byłego mnie wkurzal więc siadalam przed kompem i grałam żeby nie musieć na niego patrzeć i z nim rozmawiać.