Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniecierpliwion.y...

Po jakim czasie bd się jej chciało seksu ?

Polecane posty

Witam. Ile trzeba chodzić z porządną dziewczyną która jest dziewicą żeby w końcu dała ? A dokładniej chodzi mi o to czy są tu jakieś dziewczyny/kobiety które się szanują i po jakim czasie zaczęły uprawiać seks będąc z chłopakiem :p

Gość kra-m
Dlaczego wszyscy uwazaja, ze cnotki to te ktore sie szanuja, a niecnotki to od razu dziwki.

Nie uważam tak :p chodzi tylko o to ile trzeba na to czekać :) bo jestem z nią 3 miesiące a ona nic a nic jeszcze nie chce :p

Gość ja bym moze tak dała
po roku jakby miedzy nami bylo dobrze i nie zapowiadalo sie na rozłąke :P bylam z facetem półtora roku i mu nie dalam ale bylam mloda :P teraz jestem troche starsza juz

Gość nnnnnnnnnnbb
"Dała" co to za określenie? Jesteś obrzydliwy, biedna dziewczyna.

Gość nnnnnnnnnnbb
widocznie brzydki jesteś i nie pociągasz jej.

No o taką odp mi chodziło, moja dziewczyna też była wcześniej przez rok z innym i też nic nie chciała z nim :) no i dobrze że mówisz z tym że nic nie zapowiadało się z rozstaniem. Bo miałem taki problem i teraz jest gorzej :p

Gość nnnnnnnnnnbb
Dają dajki a to jest Twoja dziewczyna pacanie!

Brzydki raczej nie jestem :p ale może coś w tym jest . Mówiła że chciała by tego ale jest za wcześnie bo mówi że mógłbym ją zostawić :/

Gość nnnnnnnnnnbb
Dla mnie psychicznie i wewnnętrznie jesteś. Zadajac tak idiotycznie pytanie : Kiedy dzieczyna mi DA"? Czujesz jak beznadziejne to pytanie jest? Pokazuje tylk ona czym ci jedynie zależy i jeszcze to słownictwo...baran.

Ej nie jestem pacanem kolego/koleżanko :D ale sory źle się wyraziłem:p niech bd że kiedy chciała by się zacząć ze mną kochać :)

Gość nnnnnnnnnnbb
i nick "zniecirepliwionY" oj kiedy ona mi DA, kiedy mi DA już nie mogę kiedy ona wreszcie DA! Niecierpliwię się ja panicz. żenada

Nie zależy mi tylko na seksie :p no ale jakby nie było dużo o tym myślę :)

Gość rjmgkitjmyki
Dziewczyny, nie wiem czemu tak się na autora denerwujecie.Po prostu tu był szczery; każdy facet myśli tylko o jednym, a jak może długo pościł albo wcale jeszcze nic to wiadomo... Mnie się on podoba za szczerość, poza tym docenia jednak te porządne, więc nie jest taki zmanierowany jak może by się mogło wydawać. A na te porządne należy czekać tak jak tam ktoś napisał z rok ;)

Pytam tylko z ciekawości po jakim czasie dziewczyny decydują się na sex :p zresztą słyszałem ze facet jest gotowy do seksu po 2 tyg związku a kobieta po około pół roku , oczywiście to tylko taka teoria :p no ja wgl jej nie namawiam do tego , jak bd gotowa to wtedy :)

Gość nnnnnnnnnnbb
Myśle, że ci DA za 24 lata i 5 miesiecy.

Gość rjmgkitjmyki
Faktycznie to teoria , bo niektóre decydują się po 2 godzinach, a niektórzy po 2 minutach :P Wychodze z założenia , że swoje ciało należy szanować.

Gość rjmgkitjmyki
nnnnnnnnnnbb, sądząc po Twoim humorze , Tobie dawno nikt nie Dał.Choć może i dał tylko co innego ;) Jesteś zbyt uszczypliwa.:(

Gość nnnnnnnnnnbb
dzięki za psychoanalizę, ale jestem cięta na głupich ludzi, to tyle :D

Nie szkodzi ze po 24 latach :D myślę ze jednak wcześniej ;) no mowie o tych trochę bardziej porządnych.. Zresztą powiedziała mi ze chce zrobić to z tym jedynym. Ale to było tylko tak o powiedziane. Ona chyba poprostu boi się chyba co bd później .

Raczej głupi nie jestem xd ale nie wiem :p źle się wypowiedziałem na początku zresztą zależy jak kto do tego podchodzi . Jak ktoś jest bardziej poważny to rozumię to oburzenie haha .

I jakby nie było mam 20 lat już ale czekać mogę :p a ona ma 17 :)

nieistotne ile ona ma lat, widocznie jestes za glupi na sex z nia ona nie czuje sie z toba bezpieczna dlatego nie da ci i tyle ....i zlituj sie....ona ma dopiero 17 lat....

Gość panna cnotka3
6 miesiecy.

Gość powiem tak zlotko
Ja miałam 20 lat i czekałam 8 miesięcy ( planowalam dłużej bo mi się nie spieszylo ale tak wyszło).

Czy wy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Nie chodzi mi o to co powiecie o mnie czy jestem głupi czy jaki bo gadać to sobie można :p wiem ile ona ma lat i to nie jest jakoś mało do tego . Mi nie przeszkadza to ze zrobilibyśmy to za miesiąc dwa rok tylko pytam z ciekawości :) to normalne ze jedni zaczynają w wieku 15, 17 a inni 20 a jak ktoś wytrwały to niech sobie też do 30 czeka haha :p ona nie jest głupia i zna swoją wartość . Nie jest na to gotowa więc nie chce. Ja jej namawiać nie bd :) tylko ze po jakimś czasie w związku dochodzi do tego . I chciałem się dowiedzieć jak to było u innych :p

„Nie chodzi mi o to co powiecie o mnie czy jestem głupi czy jaki" To Ty chyba nie rozumiesz, że to właśnie o to chodzi.

Gość powiem tak zlotko
Powiem ci jak było u mnie. Po 3ech miesiącach calowanie, potem z każdym spotkaniem szliśmy dalej ( żeby mnie oswoić z nagim ciałem itp). Nie było orala. Po pięciu miesiącach rączki poszły w ruch :p a po 8miu pewnego dnia mielismy mój pierwszy seks i dzięki bogu mój facet zadbał o atmosferę i był stanowczy. Inaczej bym się 10 razy rozmyslila :D