Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wódżitsu

Kto mnie zmusi do nauki?

Polecane posty

Czas mija i mija a ja nic nie ruszyłam :( jestem już tak zmęczona tym wszytskim, że nauka to ostatnia rzecz o jakiej marzę. Ale niestety jak nie zbiorę dupy to mogę się pożegnać ze studiami :O a tego nie chcę :( :(:(:(:(:(:(:(

no ja wiem i nawet mogłabym zrobić sobie zawód i mieć średnie wykształcenie...ale jest jeden problem. Moja rodzina.

A po co zmuszać ? Dobra wola i chęci powinny wystarczyć. A nie, to do miotły koleżanko! Zawsze masz wybór. Nie wszyscy muszą mieć magistra ty też nie. A jak chcesz mieć to kochane mgr. to zbieraj doopę w troki i do nauki marsz:):)

ludzie ze średnim wykształceniem od razu do miotły? nie muszę mieć magistra :O inż mi wystarczy

Gość Yachu Chrystman
w tym jebanym kraju robol z zawodówką ma lepsze szanse

Gość a ty dla kogoś się uczysz?
czy dla siebie? Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Wymuszanie nie ma tu nic do rzeczy

Gość Olkaaaaa90
nie martw sie, nie jestes sama :D na tygodniu mam egzaminy polowkowe, w ogole jeszcze do nich nie siadlam i tak mi sie nie chce, ze szok.. ale nigdy sie nie zmuszam, w koncu przyjdzie to samo z siebie i jak siade, to juz tak na dluzej.. ;) takze luz :)

Gość Olkaaaaa90
yachu, ten robol z zawodowka ma na bank o wiele lepsza wiedze od tego, co sie uczy na studiach...

niestety ale tak ,do miotły :( Dziś samo średnie i matura to mało. Liceum to dopiero wstęp do dalszej nauki, chyba że się ma zawodowe lub technikum. Zresztą tak jak piszesz można mieć kilka tytułów,zawsze możesz startować i mieć dr. albo lepiej jeszcze się habilitować Ładnie brzmi--mgr.inż. doc.doktor habilitowany Ziuta .....? :):):)

Wiedza powinna być jeszcze ugruntowana praktyką ,wtedy możemy mówić po prawdziwych kwalifikacjach

O to,to i tu masz rację!!!:) Jako że w Polsce istnieje kształcenie ustawiczne to mając 50 lat na karku nikt ci nie powie że ten rarytas nie dla ciebie. Zapyta tylko po co ci to na stare lata?