Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajna82

Mój facet zadzwonił po 2 dniach

Polecane posty

nieodzywania i stwierdził, że on potrzebuje CZASU. Aby przemyśleć nasz związek, poukładać sobie w głowie itp itd. Kochany mój powiedział mi też, że to nie chodzi o mnie, tylko o niego! To on ma problem z emocjami i potrzebuje kilku dni/tygodni/miesięcy, aby spokojnie dojść sam z sobą do porozumienia. Dodam, że jesteśmy rok z sobą, a on ma od kilku miesięcy fochy jak nastolatka, choć na ogól jest normalny, dojrzały i męski. Czy byłyście w takiej sytuacji i co z tego wynikło, bo zagryzam zęby ale mnie trafia.

Gość Yachu Chrystman
a który facet lubi dzwonić ? ja nie znoszę

Gość znak zapytaniaaaaaaa
tak, ma inna. przykro mi. nie wroci, albo wroci jak mu nie wyjdzie "na wolnosci":) czekaj glupia czekaj :D

Gość Żeberko
Na bank kogoś poznał. Jak mu nie wyjdzie to będzie chciał wrócić. To już po porostu schemat!

Gość dziś na pomarańczowo
kilka dni ok, niech sobie odpocznie, bo może faktycznie musi. ale tygodnie albo miesiące? hell no. równie dobrze może już nie wracać po takim czasie. ale zrobisz jak zechcesz

Gość pomidorrrrek
Zazwyczaj gdy ktos prosi o przerwe to znaczy, ze ma kogos na boku i chce bez " wyrzutow sumienia" na boku poruchac. Potem ci powie, ze podczas tej przerwy kogos poznal itd. W koncu nikt mu nie zarzuci zdrady bo w tej chwili mieliscie przerwe.

Gość trzyma cie jako plan B
a teraz pobzyka plan A :P

Gość Lady Blond
poznał kogoś albo stwierdził, że nie pasujecie do siebie

Dzięki za reakcję! Zebrałam się, nastawiłam psychicznie i zadzwoniłam do niego z krótkim pytaniem "czy masz inna kobietę", po czym usłyszałam kategoryczne "NIE". Czy uwierzyłam.. na 90 %, ale już nawet nie w tym rzecz - męczą mnie jego fochy i humorki. Ma je częściej ode mnie podczas okresu. Dam mu jeszcze jedną szansę, ale w razie czego napiszcie, proszę, jak waszym zdaniem można ładnie, z klasa i elegancko zerwać?