Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaaaaaaaaaaaa

Postanowiłam ,ze ...

Polecane posty

Gość Lauraaaaaaaaaaaaaa

nie bede na pewno kuchta jak chce wiekszość kiedy szuka żony.. napewno jak oboje bedziemy pracować to bedzie równy podział obowiazków w domu. niby jest równouprawnienie ,ale niestety dalej wielu facetów oczekuje ,ze kobieta bedzie robić w domu wszystko ,a oni nic nie jestem jakas feministka ,ale nie dam z siebie zrobic sprzataczki i juz a jak komuś nie pasuje to niech spada :) moja mama niestety np zarabia i jeszcze robi wszystko w domu ,a tata jej nie pomaga.. bo sobie tak dała

No ale to jest chyba oczywiste, jak jest się razem to jeden drugiemu pomaga, dzielą się obowiązkami, wyręczają siebie i tak dalej:)

Gość nnnnnnnnnnbb
Racja! Miejsce mężczyzny jest przy garach! ;)

Gość nnnnnnnnnnbb
Cafe Atlantico mądrze prawisz, przybij piątkę :)

Gość Lauraaaaaaaaaaaaa
Niby oczywiste ,a wiele poslkich facetów szczególnie wychowanych przy mamusi twierdzi ,ze rola kobiety to gotowac ,prac mu skarprtki itd ,a on może sobie siedzieć po pracy i ogladać tv

Gość pamiętliwa bestyjka
Cafe Atlantico mój ex małzonek wyręczał mnie tylko w lataniu na randki i spotkania rekreacyjno-towarzyskie :D Jeden z powodów dla których jest ex

??? ale miejsce mężczyzny nie jest przy garach... jest tam gdzie potrzeba. Przecież gdybym wrócił wcześniej z pracy i nie miał nic ważniejszego do zrobienia, to robę dla nas obiad. Jak przychodzi zmęczona to wyręczam ją piore, sprzątam. Nie można zapominac o uczuciach które są najważniejsze. Poświęcic czas kobiecie. Nie tylko ją wyręczać ale posiedzieć z nia przytulać, rozmawiać, zabierac ją choć by na głupią kawę :) Oczywiście wszystko musi działać w dwie strony

A ja nie chcę faceta, który będzie sprzątał i gotował. To moja rola. Ale to nie znaczy, że mąż ma leżeć przed TV - w domu jest tyle spraw potrzebujących męskiej ręki... I skoro wy mówicie, że nie będziecie mężowi gotować, to rozumiem, że same zmieniacie koła w aucie, bawicie się elektrycznością i nosicie ciężary?

Gość pamiętliwa bestyjka
nie... to byłoby jeszcze do łykniecia :D on myslał że znalazł naiwniarę która da dupy na ządanie, bedzie matką jednocześnie dla niego i dzieci, sprzataczką, kucharką i obsługą hotelową ( wżenił sie w mieszkanie i było to dla niego problemem dośc sporym) i na koniec pokornie weźmie na siebie wine za wszelkie problemy i niedogodnosci jakie mu sie w tym małżeństwie przytrafiły... Do dziś nie jest w stanie rozmawiac ze mną bez potrzeby skakania mi do oczu, a od śmierci tego związku minęło lat kilkanaście

Gość Pieniądzoposiadacz
A jak ja będę zarabiał 14 000 a Ty 3 000 to jaki będzie podział? (kwoty brutto)

Gość pamiętliwa bestyjka
To naprawdę wyjątkowy facet... no nic dobrze że się go pozbyłaś. no muszę przyznać, że mnie to też nie martwi :D Zwłaszcza, że miał całe mnóstwo czasu aby pokazać twarz zamiast dupy zanim klamka zapadła... okazało się, że trafiłam na egzemplarz nie posiadajacy twarzy ino dwa odwłoki :classic_cool: