MaGdA1991 0 Napisano Marzec 25, 2012 Witajcie mam pytanie i pewien problem licze ze mi pomozecie...a wiec w styczniu okres mialam 24 a w lutym 20 dzisiaj jest 25 i dalej go niema staramy sie o dziecko moge byc w ciazy co sie zemna dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to nie chodzi o to Napisano Marzec 25, 2012 rozumiem że najbliższa apteka z testami jet 5 tysięcy km od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 25, 2012 obecnie nie moge isc do apteki poniewaz najblizsza jest 9 km odemnie a samochodu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Genowefa dobra rada Napisano Marzec 25, 2012 Czyli dziś masz 35 dzień cyklu. Może świadczyć o ciąży, ale wcale nie musi. Zależy jakiej długości masz cykle. Może byłaś chora, stresowałaś się ??? Wtedy okres może się spóźnić Ale najprościej iść kupić test :) Życzę II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 25, 2012 nie stresuje sie i nie byłam chora przewaznie mam co 30 /31 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to nie chodzi o to Napisano Marzec 25, 2012 hmm, no to pozostało ci poczekać do jutra i kupić test :) Wytrzymałaś te 5 dni opóźnienia, to dasz radę jeszcze jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Genowefa dobra rada Napisano Marzec 25, 2012 zawsze można jeszcze zmierzyć rano przed wstaniem z łóżka temperaturę , taka bliziutko 37,00-37,15 raczej świadczy o ciąży. No ale najlepiej mierzyć codziennie cały cykl wtedy jest raczej bez testów sytuacja PEWNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mucha-00 0 Napisano Marzec 25, 2012 w jaki sposob my ci mozemy pomoc? co za durne pytamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach