Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1300

jak poprosic o podwyzke

Polecane posty

Gość 1300

tylko nie piszcie "normalnie, idz i popros" bo ja nie naleze do takich osob zastanawiam sie czy w ogole powinnam mieszkam i pracuje w miescie gdzie jest ok 65 tysiecy mieszkancow pracuje prawie dwa lata mam swietna szefowa fantastyczna atmosfere w pracy jedyne co mnie martwi to zarobki mam 1300 zl i odnosze wrazenie ze dostaje tylko tyle dlatego ze nie mam rodziny i dzieci, ale jak za takie zarobki utrzymac dziecko? moja poprzedniczka zarabiala wiecej! Ok to moja pierwsza praca, ale od czasu jak ja zaczelam to naprawde nauczylam sie sporo ugruntowalam wiedze pracuje w biurze rachunkowym wszystko na mojej glowie zarowno ksiegowanie jak i kadry i zusy oraz wszelkie biurowe sprawy na urlop czasu nie ma i wydaje mi sie ze te 1300 to malo jak myslicie?

No malutko, mam nadzieję, że to chociaż netto ;) Spróbuj ... wycenić swoją pracę, w sensie - czy Twoja efektywność powinna być lepiej oceniania, jeśli tak - to pewnie nie będzie problemu z tym, by płacili Tobie więcej ... jeśli dobrze pracujesz i przynosisz im profity :)

Gość proste rozwiązanie
"tylko nie piszcie "normalnie, idz i popros" bo ja nie naleze do takich osob" - skoro nie należysz do osób, które mogą iść i poprosić o podwyżkę - to tego nie rób.

Gość wmorderaptor
to nie idź prosić a zadaj pytanie Szefie kiedy będzie podwyżka? Pracuję, pracuję. Dobrze co? A podwyżki nie ma.