Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me3[nfm

czemu mezczyzni nienawidza kobiet z nadwaga?

Polecane posty

Gość me3[nfm

nazywajac je nawet morswinami?:/

Gość monotonna.
nie sądzę, że nienawidzą, po prostu są dla nich mniej atrakcyjne, a chamski facet wyzwie każdą nieatrakcyjną nawet tę szczupłą ale np z trądzikiem czy brzydką twarzą tak mają prymitywi niestety :(

Gość dfcsfsedfswfwef
jakby nienawidzili to te wszystkie grubaski by nie miały obrączek nie wszystkie tyją po ślubie, wiele z nich byla pulchna jeszcze przed slubem czyżby jakaś zazdrosna zasuszona anorektyczka ? :-P sorry za zlośliwość nie mogłam się oprzeć w życiu jest tak - każda potwora znajdzie swego amatora w rodzinie mam taki przypadek - jedna dziewczyna 40 kilo, druga 130 kilo, trzecia maksymalnie brzydka i co??? wszystkie szczęśliwe mężatki

Gość dziś na pomarańczowo
cham to i atrakcyjną wyzwie, np. w przypadku odrzucenia jego końskich zalotów. także nie ma czym się przejmować.

Gość monotonna.
no i jeszcze wyzywają sie na mniej atrakcyjnych za to, że z ładnymi im nie wychodzi bo ich nie chcą..smutne to wszystko

jest bardzo wielu facetów , którym to nadwaga zupełnie nie przeszkadza

Gość revolver tez sie do nich
zalicza bo pewnie sam jest pulchny :P

Gość wada-wada
większość facetów chciałoby mieć ładne i szczuplutkie dziewczyny, żeby inni im zazdrościli.

Gość i hopsa sa
Komu przeszkadza to przeszkadza, ale facet to taka prosta istota, ze po dobrym lodzie mu bielmo na oczy pada. Wazylam kiedyś prawie 90kg. Jakoś nie zauważyłam braku powodzenia. A może nawet wprost przeciwnie. Mam wrażenie, ze nie jeden właśnie dlatego miał ochotę na seks, bo byłam gruba. Faceci sa nie mniej dziwni od nas. :P

Gość XY none sens
Głownie dlatego że wymuszają na Nas bycie ze sobą i obrażają naprawdę ładne szczupłe dziewczyny.