Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petronelcia.w

czy pisac w profilu sympatii,ze nie chce miec dzieci?

Polecane posty

Gość petronelcia.w

80 procent facetow bardzo chce splodzic jakies dzieci.Ja ich nie chce rodzic,ze wzgledow zdrowotnych,to sie nigdy nie zmieni. Czy powinnam o tym napisac na profilu?To kluczowa dla zwiazku sprawa,ale nie wiem czy nie uznaja mnie za zbyt powazna wariatke jak o tym napisze tak wprost na profilu.Nie ma tam rubryczki:czy chcesz miec dzieci. Nie wiem czy ma sens umawianie sie z kims kto na 10 randce dopiero powie,ze bardzo pragnie miec wlasne dzieci:) ale z drugiej strony,moze ktos bylby sklonny pojsc na ustepstwa w rodzaju:moge miec dziecko adoptowane,nie swoje.Nie wiem czy sa takie osoby,nie mam doswiadczenia.

Gość wgrg3gr
napisz, nie jeden profil widzialam z takim dopiskiem.

wiesz to jest dosc powszechne z tego co zauwazyłam większosc moich koleazanek wogole nie chce miec dzieci

Gość a po co ci konto na sympatii
desperacja? poza tym jak nie chcesz, to nie pisz. poznasz kogos, to i tak sie dowie, czy chcesz czy nie i jak ci cos nie wyjdzie z takim facetem przez to, to potem nie miej do nikogo pretensji.

Gość petronelcia.w
tylko kompletne tłuki sadza,ze jak ma sie konto na sympatii,to sie jest w desperacji nie chadzam na imprezy,nie mam na to czasu,przydalby sie fajny facet nawet jakbym chadzala na imprezy to nie jest pewne,ze spotkam kogos do mnie podobnego no ale wwedlug niektorych jestem zdesperowana

Gość PETROnelllka
Ale na sympatii chyba jest pytanie o to czy sie ma i czy sie chce miec dzieci. A moze sie myle.

Gość sympatiowa
Jest tam rubryka "stosunek do dzieci" - ja mam wpisane "nie wiem czy chcę mieć dzieci" :P

Gość do petronelcia.w
rozumiem Cię sama nie chce mieć nigdy dzieci, ja na Twoim miejscu bym ominęła tę rubrykę. Aha! i nie patrz na to co faceci tam mają wpisane, bo oni często specjalnie piszą że chcą mieć dzieci, bo wiedzą, że kobiety na to patrzą, bo to głównie one w związku napierają na potomstwo i im bardziej zależy, więc faceci się wycwanili i wiedzą że jak napiszą że chcą mieć dzieci to zapunktują :D:D no niestety mnie zawsze tacy odstraszali ;)