Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Fell

1000 kcal - szukam współodchudzaczki

Polecane posty

No troszkę cicho, ale nie szkodzi, poradzimy sobie :) Ważne żeby się nie załamywać :)

chloe w Ciebie też wierzę! :) Świetnie Ci idzie :) Oby tak dalej! Ja dzisiaj na kolację zjem serek i zamykam bufet :) Damy radę dziewczyny! :)

Gość szprotka w oleju
Lady Fell,a co moge zrobic na obiadek niskokalorycznego z pieczarkami w roli glownej?wogole mam problem z urozmaiceniem swojego menu i nie mam pomyslu na posilki:-(

Ja sama nie przepadam za pieczarkami, ale możesz zrobić np. jajecznicę z pieczarkami :) Ja na obiad nie jadam zwykle takiego normalnego obiadu, tylko np. płatki, jogurt, czasami jakaś kiełbasa. Wolę sobie tak rozłożyć kalorie, żeby móc wykorzystać więcej wieczorem. Dzisiaj nawet nieźle mi poszło, ale nie chwalę dnia przed zachodem... No :) Tobie radzę również tak rozłożyć te posiłki, żebyś nie chodziła głodna, bo wtedy jest najgorzej jak nas głód dopada, można się złamać. No ale myślimy pozytywnie :) Do jutra napewno wykombinujesz coś pysznego na obiad! :)

Gość szprotka w oleju
Jak tam dzisiaj dzionek minal?zmiescilyscie sie w 1000kcal:-)?

No ja się dzisiaj w tysiaku zmieściłam, ale kusi mnie ptasie mleczko, które mam w domu... A jedno takie ma 51 kcal!! Zjadłam 3 ale na tym koniec. Jakoś sobie radzę :) A co u Was ? Jak sobie radzisz szprotko? :)

Gość szprotka w oleju
A w miare,ale kolezanka zalamana z winem wpadla i mnie namowila... Dzisiaj na obiadek pol piersi i pomidorek:-)Takze na pare lampek wina zostalo kilka kalorii:-)A od jutra znowu...

Gość szprotka w oleju
No i jak tam dziewczyny idzie? Nic sie nie odzywacie,zaglodzilyscie sie;)???

witam...ja wychodzę z diety 500 kalorii, dziś zjadłam 600 i co 2-3 dni będę po 100 kalorii sobie dodawać by do 1000 dojść i miesiąc na niej pobyć, bo wiadomo jojo nie śpi :) wbijam do was :P

Gość szprotka w oleju
:-) Ja jestem na tysiaku,ale rzadko zdarza mi sie przekroczyc 800kcal. Poniedzialek 8:30 staje na wage,zobaczymy jakie efekty przyniosl pierwszy tydzien:P

Gość szprotka w oleju
500kcal,to jak wyglada Twoj jadlospis dzienny?

dzieliłam go na 4 posiłki np: 2 wasy po 19 kal sztuka z polędwicą z indyka- 100 kal pomarańcza- 80 kal zupa kalafiorowa na rosołku knorr- 120 kalorii duża micha jogobella light- 90 Tak jadłam 40 parę dni :) choć wiem, że to nawet 500 kal nie było :P

Ja bym na 500 nie dała rady. A poza tym to niezdrowo. Ale naprawdę Cię podziwiam :) Ja sobie jakoś radzę, choć dzisiaj zostało mi tylko 16 kcal do wykorzystania :D Zjem sobie chyba jednego płatka :D A wczoraj zrobiłam coś strasznego...Aż głupio byłoby mi się przyznać, więc zostawię to dla siebie i już nigdy tego nie powtórzę! Dzisiaj już normalnie i mam nadzieję, że tak zostanie. No i oczywiście gratuluję dziewczyny! Każdy dzień zbliża nas do osiągnięcia celu :)

Gość sakdjhbv
boginka a menu codziennie to samo? 40 pare dni?

Gość szprotka w oleju
Lady Fell,ja za to dzisiaj zrobilam cos bardzo glupiego....i tez sie nie przyznamm,bo wstyd:$

No to lepiej zostawmy to dla siebie i już tego więcej nie powtarzajmy... Mam nadzieję, że jutro będzie lepsze :)

co do menu na 500 0czywiście że nie jadłam tak samo! czasami np; jajecznica bez tłuszczu z pomidorem- 120 kal ananas- 60 zupa kalafiorowa z koperkiem na rosołku knorr- 120 kal danio light waniliowe- 133 następnego dnia 2 wasy z pomidorem i szczypiorkiem- 90 kal jogobella light- 90 pierś z kurczaka gotowana 115 gram- jakieś 110 kal leczo pieczarkowe z bonduelle ( 44 kal na 100g)- 100 kalorii pół słoika :) i mnóstwo innego jedzonka