Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna Stolarczyk

Ratunku... Czy jest na sali fryzjer?

Polecane posty

Gość Posłuchaj przed chwilą
Ja bym ten twoj kolor troche zmodyfikowała Tzn za trzy tyg to się samoistnie stanie bo odrosną,ale jabym tam od skóry wprowadziła takie troche ciemniejsze i przeciągnęła kilka pasm o podobnym kolorze,bo takie wykończenie koloru to podstawa. Ja np. jesten ciemną szatynką a noszę(dla wygody;)jasne bardzo włosy mam dosć ciemną oprawę a mimo to pasujemi mój kolor ale gdybyś mnie zobaczyła w połowie jego robienia to byś zemdłała z przerażenia-a większość fryzjerów niestety natym kończy Dla mnie to taki stan surowy. Za spacje przepraszam A modelka tez jest wykończona tak jak należy.

No bo nie ma juz gorszego błędu niż włoski ciemniejsze przy końcach a jaśńiejsze przy nasadzie-odwrotnie byłoby ok. Aby kolor nie wyglądał jak peruka musi być przygaszony u nasad musi być taki jakby go stworzyła natura.

Gość lalala lala lala lala
dokładnie, wlosy ciemniejsze u nasady to jestnniedopuszczalne wiec trzeba wyrównac kolor.

U nasady ciemniejszy jaknajbardziej jednak nieznacznie ciemniejszy Farbe robie używając całej palety barw jak malarz kiedy obraz maluje więc nie wiemjak możńa farbować używając jednej farby zkupionej w sklepie.