Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawód miłosny :(:(

Dostałam taka odpowiedz od kolesia

Polecane posty

umówię się z tobą ale....... najpierw musisz 1 zrobić sobie korektę świńskiego nosa 2wogóle coś zrobić z tym szczurzym wrednym ryjem (solarka i fryzura nie wystarczy) 3 wymodelować na fitness uda i pośladki i zrobić 6 weidera 4 Masz sie ubierać jak dziwka 5 no i cycki sylikon tak przynajmniej C Dać mi numer do takiej jednej z która się zadajesz O odpowiedzieć na pytanie Dlaczego nie ona tylko ty głupia pizdo?

Gość molibden
Nie wierzę.

Gość molibden
Przecież to bardzo dobrze, że sie usunął z drogi, po co komu znajomość z takim troglodytą. Jednak nie wierzę, że to prawda co napisałaś :D

Gość maturks4
I Ty jeszcze to rozpowszechniasz? Z kim ty się zadajesz? To już nawet spod trzepaka mają więcej kultury

Gość pamiętliwa bestyjka
daj mu od razu numer do takiej jednej z którą się zadajesz i wyjasnij, że ty wysiadasz na najbliższym przystanku :D Resztę łacznie z propozycja spotkania ten.. tego zignoruj? chyba że wolisz sie poznęcać :D Ale jest tyle fajniejszych zajęć w życiu niż znęcanie się nad patologią, więc po co?

Gość zaczynasz powoli odkrywać
:D brawa za poczucie humoru

Chodzi o to,że to jest gorsze niż nóż w serce, pomijam fakt prostactwa, bo np w stosunku do tamtej tak by się to nie zachował po prostu ma mnie za największe gówno Płaczę od 2 dni Nawet jego przeprosiny były takie bezczelne sorry,ale dobrze wiesz ,że jestem dla ciebie za ładny po co do mnie startujesz?

poznęcać nad nim ale jak?