Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka001

Stosunek przed okresem.

Polecane posty

Gość inka001

Mam cykle nieregularne 30-34 dniowe dzisiaj jest 36 dzień a miesiaczki nie widać. To, że się spóźnia to raczej u mnie norma. Dodam, że wczoraj doszło do stosunku bez zabezpieczenia. Czy jest możliwe zajście w ciąże w takim przypadku ? Czy przed okresem nie ma takiej opcji ?

bierze się za seks a nie ma pojęcia o swoim ciele... zapłodniona komórka dopiero po zagnieżdżeniu w macicy ma jakiś wpływ na organizm co następuje parę dni po zapłodnieniu. poza tym plemnik może w kobiecie przeżyć nawet parę dni choć bardzo niewiele tyle wytrzyma

Gość inka001
Przecież ja nie napisałam, że myślę że przez ten stosunek spóźnia mi się okres. Po prostu pytam czy można zajsć w ciąże np w dniu spodziewanej miesiączki ... niby dni nieplodne ale zna ktoś taki przypadek ?

masz nieregularne okresy a dni niepłodne to takie w których jest najmniejsza szansa na zajście bo plemnik może przeżyć w tobie do czasu aż pojawi się w jajowodach nowa komórka do zapłodnienia

Gość jak na takiego mlodego
sczyla dosc dobrze znasz ten temat

Gość guuugle
wez sie za ksiazki glupia szlocho a nie o seksei na forum piszesz erotomonko jedna