Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikskładnik ?

Mój facet robi sobie nagie fotki

Polecane posty

Gość pytajnikskładnik ?

Czy to normalne, że facet robi sobie nagie fotki? One są tylko dla mnie ale dostaje je w takiej ilości ze czuje się tym, hmm zdziwiona? Ogólnie zachowuje się jak samiec ale te fotki, na niektórych wygląda jak gej ;( Lubie jego ciało, ale jak widzę, te jego niektóre fotki, to dziwnie się czuje. Czy to możliwe, że facet nie gej, robił by sobie takie sesje?

Gość Dziewczyna z doświadczeniem
Mój ex też tak robił. Przesadził gdy dostałam zdj- dziubek :)

Gość pytajnikskładnik ?
W zasadzie one są , hmm delikatne, tzn co najważniejsze zakrywa ale na jednych wygląda jak macho , na innych jak ciota ;( ogólnie podobno robią tak faceci, którzy mają do siebie dystans.

Gość ciastofrancuskie
dystans nie dystans ,ale dziwne to jest :) juz sobie wyobrażam męza jak sie sposobi do takich fotek .... padam ze śmiechyu :D

zależy wszysto od tego jak to oddbierasz. Mój facet np wysyłał mi zdjęcie penisa mms-em tuż przed przyj sciem z pracy. To był taki znak :"Kochanię mam nadzieje ze masz ochotę bo ja tak "

Gość ciastofrancuskie
ach , ten zabójczy rozmantyzm naszych cZasów .....:D

Gość fergwthyeuyjr
zdjecia pstrykaja ci ktorzy sa w sobie zadufani i siebie kochaja i pragna byc podziwiani

Nie no mój nie był zadufany ani nie chciał być podziwiany - ale foty sobie pstrykał :D

Gość pytajnikskładnik ?
heh wiecie, mnie to śmieszy trochę , niby robi to, bo chce żebym mu przesyłała takie same, ale jak dla mnie tu zalatuje ostrym narcyzmem. Innych dewiacji nie zdradza, nie podbiera mi ubrań, nie maluje się. ale jak kiedyś roześmiałam się na widok tych fotek to się gniewał tydzień ;( zastanawiam się czy to normalne? To samcza duma? Zboczenie? A może ja jestem sztywniara?

Gość sisi91
pokaż zdjęcia to Ci powiem :D

Gość pytajnikskładnik ?
hehe oj nie, w końcu to męskie ciało należy do mnie ;)

Gość sisi91
Być może jest po prostu zbyt dumny ze swojego ciałą i trochę go ponosi :) Jak warto to cierpliwie oglądaj fotki i udawaj zainteresowaną może z czaasem mu przejdzie :D Niektórzy faceci tak mają ;)

Gość pytajnikskładnik ?
hehe no cierpliwie oglądam te zdjęcia jak mi przysyła, heh zachwycam się nimi, ale nie przesadnie, tak by go nie zniechęcić ale również zbytnio nie zachęcać do większej wylewności. Może faktycznie to ta ich samcza duma działa? W końcu jak oni się mają teraz przed nami popisywać? Na polowanie chodzić nie muszą, bronić nas przed dzikimi zwierzętami też nie muszą. heh

Gość loppppppu
MY TU GADU GADU A KATARZYNA W CIĄŻY prawda chyba jak tak usuwają

Gość gość
Dziewczyny jak zaragowałybyscie na to jak znajdujecie nagie zdjecia swojego mezczyzny z Członkiem.Kiedy mu zrobiłam awanture,on stwierdził ze zrobił je sam dla siebie poniewaz ma kompleks. Jak z nim zaczac rozmowe? Bo troche boje sie ze zamknie sie w sobie jesli zacznę znienacka z nim o tym mówic.