Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgtfuuha

telefon na karte w play, poprosze o odpowiedz..

Polecane posty

Gość kjhgtfuuha

od zawsze jestem na abonamencie ale teraz chce przejść na karte w play fresh bo musze wyslać dużo smsów a tam podobno jest za darmo. Ale problem w tym że nie wiem jak kupić karte doładowującą :o tzn czy mam powiedzieć że chce karte do play za 50 zł, czy mam powiedzieć że karte do play frech darmowe smsy ?? Czy to ma jakieś znaczynie ? czy wstarczy po porostu karta do play i tyle ?

Gość zawiedziony1410
kup sobie przez allegro, zawsze to kilka złotych zaoszczedzisz

Gość ja maiała w TP ten plan
kupujesz poprostu karte do play,

Gość kjhgtfuuha
ok ale nie o to pytalam, czy to ma znaczenie jak ta karta się nazywa czy są rożne rodzaje? czy muszę powiedziec ze chce karte do play fresh czy to może być zwykła karta ????

Gość kjhgtfuuha
ok dzieki za opowiedz

tylko jak chcesz przejsc z abonamentu na kartę to musisz isc do play i wypełnic taki wniosek o rezygnacji z abonam. okres wypowiedzenia to miesiąc,takze jak złozysz np jutro to do konca kwietnia będziesz jeszcze miała abonament. ja tak przeszłam z abonam,na karte wiec wiem. i tak: kupujesz karte np za 30 zł i masz 30 dni bezpł rozmow i sms do play,a te srodki na koncie wykorzystujesz na co chcesz. są karty za 5,10,30,50,100 i 200 zł. mozesz tez doładowywać karte elektronicznie w salonie play,ale wtedy nie masz darmowych. najlepiej normalnie kupowac w kiosku

i odpowiednio: jak kupisz karte za 5 zł to masz 5 dni bezpl do play za 10 zł/10 dni bezpł za 30 zł/30 dni itd.

Gość kjhgtfuuha
ja chce kupić nowy startet w play bo chce w ogole zmienić numer, dzięki za odpowiedz :)

Gość hiena,699
boże jacy wy tępi jesteś laska pytała w ogóle o co innego :/ weźcie czytajcie ze zrozumieniem.

no dobrze, chcesz kupić starter z nowym numerem w play--ok. ale wtedy,zeby miec darmowe do play to musisz isc do salon i oni ci podadzą taki specjalny kod,po wklepaniu którego dopiero wtedy będziesz miała bezpłatne. tak od razu automatycznie pierwszego dnia nie będziesz miala od razu bezpłatnych. TAKZE ZANIM WKLEPIESZ TĄ NOWĄ KARTĘ IDŹ WCZESNIEJ DO PLAY I POPROŚ,ŻEBY ASYSTAENTKA WKLEPAŁA CI W TELEFON TEN KOD NA BEZPŁATNE MINUTY I SMSY DO PLAY. TO BARDZO WAZNE,BO STRACISZ TYLKO PIENIĄDZE NA KARTE,A BEZPŁATNYCH I TAK NIE BĘDZIESZ MIAŁA.:) pozdrawiam🖐️

Gość kjhgtfuuha
dzięki nie wiedziałam o tym :)

Gość Jesteście barany
Kupujesz starter, ustawiasz taryfę all inclusiv kodem znajdziesz go na stronie play, dopiero wtedy doładowujesz

sam jesteś baran i to w dodatku taki cap stary wyliniały ze starosci :D

Gość jesteście barany
Żeby iść do salonu po wklepanie kodu to trzeba być tlumokiem blondynka

Gość odsunęłabym ci
spierdalaj młotku

Gość kobieto nie z
zaznacz sobie All Inclusive SMS i wszystko jest wytłumaczone