Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalonyyyyyyyyyyy

dziewczyny jestescie deski w lozku czy przeciwnie??

Polecane posty

czasem takie młodsze chcą stałego związku ;-) ja wolę facetów ok. 28- 30, ale nie wiem dlaczego... Chyba mnie pociągają tacy dojrzali... A z tym pilnowaniem to można się przyzwyczaic... ;-) chociaż czasami...

chociaż czasami sobie myślę, że jak poznam fajnego faceta to wszytkie te "pilnowanie" itd. na nic się nie przyda i chyba zdam sie na emocje, seks pewnie też... ;-)

bo ja ogólnie jestem czasem humorzasta... a szczególnei kiedy nie wiem co o czymś albo kims myśleć ;-)

no napewno.. jestes uczuciowa i boisz sie troszke zawodu. ale czasem warto sprobowac z jakims fajnym facetem.. wkoncu nie przekonasz sie czy warto bylo jak nie sprobujesz..

nie wiem czy jestem uczuciowa... jakbym się zakochałą to pewnie tak, ale nie w sensie, że zabujana na zabój, tylko po prostu poważnie bym to traktowała. Ale to tylko gdybanie... ;-) może na szczescie ;-)

oj, nie poznaje Cię... A gdzie ten napalony z forum? coś poważnie dziś...;-)

tylko że akurat znajomość z kimś to nie powód od razu do pilnowania się ;-) czasem z facetem fajnie się gada o wszytkim, a pilnowac się nie trzeba, bo jest jak kumpel, choć lepiej tego nie mówić ;-)

ha ha ;-) Ale internetowy seks może być nie? ;-) w końcu bez zobowiązń ;-)

no wlasnie.. lepiej tego nie mowic..he ja uwazam za nie ma przyjazni damsko meskiej.. przynajmniej nie obustronnej bo zawsze jedna osoba chcialaby czegos wiecej..

napalony Ty dzisiaj jakbyś zawód przeżył... ;-) może jest cos takiego, nie od razu przyjaźń, ale po prostu sympatia ;-)

na sympatii się zaczyna i kończy, a gdzieś po drodze różnie jest ;-)

ale jesteś uczuciowy dzisiaj! i wcale nie chodzi o seks ;-) oj, chyba się nie pilnowałeś ;-)

Gość boża nie podszewka
a co według ciebie powinna robić kobieta w łóżku ? np. pozycja od tyłu raczej nie daje kobiecie za wiele możliwości do działania :D a w pozycji klasycznej ? może całować w szyje, podgryzać w ucho, drapać po pleckach, ściskać pośladki :D

to jak przeżyjesz [czego nie życzę] to opowiedz mi, żebym wiedziaął czym to grozi ;-) żartuję...;-)