Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manager1712

Zajęte laski i ich zaloty

Polecane posty

Gość manager1712

Moja koleżanka pokazuje mi zainteresowanie mimo że ma chłopaka i mówi że go kocha. Robi wszystko jak normalna dziewczyna żeby zwrócić moją uwagę. Wzrok, dotyk, ostatnio zaczeła pisać do mnie na face'ie na piwo zapraszać, co raz dzwoni że niby o coś zapytać, ostatnio powiedziała że "chyba się za Ciebie wezme" Co prawda ona nie jest w moim typie i nigdy między nami nic nie będzie ale skoro mówi że kocha tamtego to dlaczego na mnie leci?

Pewnie jej się podobasz - ja też mam faceta a marzę o innym :P Zaazany owoc lepiej smauje jak to mówia ....

Gość manager1712
Druga dziewczyna na uczelni, odkąd dołączyła do nas na rok to też zaczeła mnie podrywać. Jak rozmawiam z innymi laskami to ona to przeżywa. Już chciałem ją zaprosić na kawę aż pewnego dnia pokazuje mi palec i coś mówić że Adam jej drzwiami przytrzasnął a ja pytam kto to Adam a ona: "Mój facet" I dalej pokazuje zainteresowanie.

Człowieku korzystaj - co ci zależy - ja właśnie nie rozumiem niektórych facetów. jedni mają problem bo laski im nie dają inni natomiast bo za dużo chętnych. A mówią że to baby są skomplikowane. masz jakieś zahamowania przed tym że mają facetów? A może szukasz jakiejś na stałe a z tymi wiesz że tak się nie da?

Gość gmdk
pewnie jakby była w twoim typie to byś nie zważał na kumpla i byś się za nią wziął

Gość manager1712
Z tą pierwszą już była taka sytuacja że była jakaś impreza a ja siedziałem w pokoju u siebie i się uczyłem a ona przyszła o coś zapytać i tak siadła koło mnie i tak się zrobiło romantycznie że chciałem ją pocałować, aż mi ciary po całym ciele przeszły ale się w miarę opamiętałem po za drzwiami był jej chłopak i mógł w każdej chwili wejść

Gość Zminimalizowana
Moze nie uklada im sie najlepiej i stałes sie obiektem zainteresowania kims lepszym od ich partnerów..

wstrzemięźliwy menager jesteś. ja to bym się z lekka wkurrwilla jakby facet mnie olał.... :/

Gość manager1712
Tak zapewne gdyby były w moim typie to nie nie patrzyłbym że zajęte. Szukam raczej kogoś na stałe. W ogóle mam takie szczęście że jak ktoś jest w moim typie to zazwyczaj ja nie jestem w ich typie albo dziewczyny które usilnie próbują mnie zdobyć tracą w moich oczach zainteresowanie choć super laski. Brak wyzwania. Choć zawsze mówię że chciałbym aby to kobiety mnie podrywały to jednak jak bym zdobył jakąś to jednak co innego.

he ja mam tak samo - rozumiem cię. Niby kobieta chce by facet się za nią uganiał ale jak już tak jest to mam dość.... Facet traci u mnie w oczach z 200 % i dupa... Ale za to jak upatrzę sobie takiego co chyba w życiu nie zainteresuje się mną sexualnie to po prostu wariuje :D Ahhhh....

Gość manager1712
Nie wiem jak z tą z uczelni ale z tą pierwszą to wiem że często się kłócą i mimo że ten jej chłopak gada coś o ślubie to ma profil randkowy w necie.

Gość Zminimalizowana
typowy facet.. Lubisz jak wykazuja minimalne zainteresowanie ale jednak lubisz zdobywac.

Gość manager1712
No tak wkurwiają się, jak widać że je olewam, aż szkoda mi ich trochę się robi .

Gość ludziom nie wszystko
a ja się nie dziwię, kurewstwo trzeba tępić, masz kogoś - nie szukaj, ktoś jest zajęty - nie bierz! Tyle w temacie.

Gość manager1712
Nie zamierzam nikomu odbijać dziewczyny. Musiałbym być zakochany że zrobić komuś takie coś.

nie na mamager ty jesteś inny :D 2 podejścia i nic - jezu ja chcę ciebie za męża -- sama zaraz zacznę podrywać :D

Gość ludziom nie wszystko
jak masz problem (a to faktycznie może być problem) to powiedz jej co o tym myślisz i się otpiertoli :P może :D

Gość manager1712
Alayka a skąd jesteś?

...nad Bałtykiem :) Ale mam męża i jestem pewnie stracona :/

Gość no ja jebe
następna :o

no co zrobię - nie każdy jest wierną mróweczką - życie....

Gość fajny topik epatujący seksem
:)

Gość bloom :)
do manager. jezeli dziewczyna tak sie toba interesuje to z pewnoscia jej sie podobasz ale fakt ze ma faceta zmienia wszystko ja na twoim miejscu poporstu bym czekala az sie cos zacznie dziac.. np ze zacznie ci sie zalic jak to jej zle z jej chłopakiem i od tego momentu wkraczasz do gry :P a jesli ona ci sie nie podoba to poprostu ją olej :P powiedz np. mała wracaj do swojego faceta ja ci nic nie dam

Gość no ja jebe
do facetów mielibyście ochotę brać się za dziewczynę, która - będąc w związku - zaczyna kręcić z innym? do kobiet miałybyście ochotę brać się za chłopaka, który - będąc w związku - zaczyna kręcić z inną? Dziękuję.

Ja bym się brała za faceta co ma inna - oczywiście nie po to by zakładać z nim rodzinę :) Wychodzę z założenia że facet jak raz zdradził to spróbuje jeszcze raz...