Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 25, 2012 bialy latynos zabil czarnego w USA, i glos zabral Obama. doszlo do demonstracji, ale to szczyt hipokryzji. swiadcza o tym statystyki: * Ze wszystkich 1.700.000 międzyrasowych przestępstw w ciągu roku, 90% z nich to przestępstwa popełniane przez Czarnych na Białych. * Każdego roku Czarni gwałcą 30.000 Białych kobiet. (mniej niż 35% wszystkich gwałtów jest zgłaszana na policję, dlatego prawdziwą liczbę szacuje się na 100.000). * Mniej więcej 1 na 50 czarnych mężczyzn jest nosicielem HIV lub AIDS. * Mniej więcej 1 na 4 czarnych mężczyzn jest nosicielem chorób wenerycznych. * Czarni mężczyźni są 15 razy bardziej narażeni na zakażenie wirusem HIV niż Biali. * Czarni 50 razy więcej niż Biali są skłonni popełniać indywidualne przestępstwa międzyrasowe. * Czarni 250 razy więcej są skłonni do popełniania przestępstw międzyrasowych w grupach zorganizowanych niż Biali. * Czarni popełniają więcej i bardziej brutalnie przestępstwa na Białych, niż odwrotnie. * Czarni popełniając przestępstwo w 56% wybierają Białe ofiary, Biali popełniając przestępstwo tylko w 2% wybierają Czarnych na swoje ofiary. * Czarni mordują Białych 18 razy częściej niż odwrotnie. * Około 1 miliona Białych zostało zamordowanych, okradzionych lub zgwałconych w 1992 roku. * Między 1964 a 2001 rokiem więcej niż 60.000 Białych zostało zamordowanych w międzyrasowych mordach w USA (porównaj to z 58.000 zabitych Amerykanów w Wietnamie, czy 38.000 zabitych w Korei). * Prawie jeden z trzech czarnych mężczyzn jest teraz w więzieniu, lub staje przed legalnym wymiarem sprawiedliwości. i kto tu jest rasista? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLGA__YYY Napisano Marzec 25, 2012 Dla mnie największym rasistą jesteś TY!!!!!!!!!!!!! Ale widocznie twoje życie musi być tak beznadziejne i szare że swój czas spędzasz na zamieszczaniu takich tematów. Widać, że musisz być bardzo nieszczęśliwy skoro swoje flustrację wywalasz na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 25, 2012 co to ma do tematu? co ty soba prezentujesz? dno i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLGA__YYY 0 Napisano Marzec 25, 2012 Dno to ty ze sobą reprezentujesz, zakładając takie tematy. Nie dziwi mnie to w sumie bo trzeba być naprawdę smutnym, sfrustrowanym chłopczykiem który swoje niepowodzenia w życiu wyładowuje na damskim forum. Jednym słowem żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do prezesaa Napisano Marzec 25, 2012 Prezes a skad ty bierzesz takie dane?? Podaj zrodlo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaa Napisano Marzec 26, 2012 To samo pomyslalam, najwiekszym rasista jestes ty Prezes, razem z tym wklejajacym zdjecia Polek z cudzoziemcami, zreszta moze nawet jestescie jedna osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uroczy Roman Napisano Marzec 26, 2012 Gdyby zebrać w pamięci wszystkie informacje które podano w mediach, to już sporo młodych Polek zginęło od arabskich rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLGA__YYY 0 Napisano Marzec 26, 2012 Posłuchaj mnie chłopcze. Ja nie oceniam kogoś po kolorze skóry itp. Każdy twój temat to przejaw braku tolerancji i dyskryminacji. Jednak nie jestem jeszcze psychologiem, ale świadczy to o twojej świadomości i kulturze osobistej. Mi było by wstyd brudy lub swoje fobie będąc facetem wylewać na kobiecym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onawi Napisano Marzec 26, 2012 olga ty chyba nigdy nie mieszkalas albo pracowalas z czarnuchami albo meksykanami,ja tez kiedys ich bronilam do puki sie na niech nie przejechalam.......totalny syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLGA__YYY 0 Napisano Marzec 26, 2012 To samo można powiedzieć o Polakach alkoholicy, lubiący tworzyć getta tylko z Polakami bo inny to wróg, cwaniaki jak by cię wyrolować. Nie oceniaj każdego czy też nie wrzucaj wszystkich do jednego worka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opersimona Napisano Marzec 26, 2012 olga co innego pic alkohol i towrzyc getta a co innego mordowac, w samym londynie jest mostwo czarnych gangow, co rusz sie czyta, ze ten zabil tego a ten postrzelil tamtego, bialiboja sie nieraz otworzyc buzi przeciw czarnemu bo tamten zaraz wyjmie noz lub bron, w autobusie kto najbardziej drze japy jak nie te rozwydrozne czarne bachory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek1000 Napisano Marzec 26, 2012 niestety prezes, ty jestes najwiejszym rasista. Niedosc, ze rasista to jeszcze sfochowany, samotny chloptas, ktory nie potrafi bronic sie inaczej niz tylko obrzucac blotem innych rozmowcow. Jak ktos ma inne zdanie od ciebie od razu jest debilem, kretynem, itp. Kilkakrotnie zwyzywales mnie bo uwazam inaczej niz ty. Zal mi ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgnily kalafior Napisano Marzec 26, 2012 akurat tutaj tez sie zgadzam z prezesem, czernemu nie mozna nic powiedziec bo sie oburzaja, sa glosni, wulgarni, patrza na ludzi z gory robia z siebie ofiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedorita 0 Napisano Marzec 26, 2012 jedziecie po prezesie za ten topik a tak naprawde to on prawie nic nie napisal od siebie... wszystko to statystyki, i skads sie biora statystyki... i cos w tym jest. wiekszosc czarnych jest taka jak napisane w topiku, oczywiscie ze sa na tym swiecie "normalni" , wartosciowi czarni ludzie ale bardzo ciezko na takiego trafic. niby kolor skury nie ma nic do czynienia ale cos w tym jest. Jak dla mnie blizej im do zwierzat niz do ludzi i tez kiedys dalabym komus w twarz za takie slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 26, 2012 niestety.. jak ktos zaczepia chamsko na ulicy to bedzie to najczesciej czarny. juz sie przyzywczailam ze sobotnia impreza nie obedzie sie bez narzucania sie jakiegos czarnego. oni zazwyczaj maja w dupie ze sie narzucaja, ze dziewczyna nie chce na niego nawet spojrzec, zero kultury ani godnosci. jedyne klopoty jakie mialam w pracy to tylko przez czarnych.. zaraz za nimi sa ciapaci - jakies turki czy inne kebaby. tylko ze tych to ja sie akurat bardziej boje. bo oni sa nieobliczarni i maja agresje wypisana na twarzy. a dla kobiety zero szacunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _elifka _N Napisano Marzec 26, 2012 Prezes nic sobą nie prezentujesz. Jakoś ci "ciapaci" jak ich nazywasz, lepiej sobie tutaj radzą niż ludzie twojego pokroju. Rasizm jest przejawem ograniczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie juz spokoj Napisano Marzec 26, 2012 statystyczny Polak za granica pracuje fizycznie i slabo mowi po angielsku, to oczywiscie nie znaczy, ze wszscy tacy jestesmy. Rasizm jest bardzo krzywdzacy, bo nie mozna z gory zakladac, ze kazdy jest taki sam, jesli ma taki sam kolor skory lub jest z tego samego panstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hermenegilda blada Napisano Marzec 26, 2012 hehe Olga zamilknij... i nie wylewaj tu swoich FLUSTRACJI dziecko :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madame Bovary 0 Napisano Marzec 26, 2012 pokazujecie panowie swoja "klase i wyzszosc" nad innymi rasami, oj pokazujecie :D juz wiem dlaczego Polki was nie chca. Czy wasze ograniczone rozmki to tez ogarniaja? Watpie :D Osmieszajcie sie dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gvbfgfcbgdbcdfb Napisano Marzec 26, 2012 nie trzeba statystyk zeby wiedzeic ze czarni i muzulmanie to najwieksi rasisci,duzo juz czlowiek w swoim zyciu widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 26, 2012 przestan wpierdalac te linki bo odechciewa sie prowadzic temat i dyskusje. ciagle te linki. szczur zwykly. widze, ze znowu wiekszosc nie rozumie podstaw logicznego myslenia i wyciagania wnioskow. to ze jestescie z brudasami oznacza, ze jestescie glupie i zachlanne na kase. statystyka pokazuje, ze im wiecej brudasow tym wiecej rasizmu, degradacja spoleczenstwa. cofanie w rozwoju. zmniejsza sie tez inteligencja narodu w wyniku mieszania. czarni sa rasistami, nie biali. biali tylko mowia prawde - gorsza rasa. a co do islamistow to oni nawet na kazaniach maja instrukcje jak uwodzic czy oszukiwac biale kobiety... tak naprawde maja nas za frajerow, ktorym mozna w chuja robic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek1000 Napisano Marzec 26, 2012 no i znowu wychodzi z ciebie cham i prostak. Coz z taboretu krzesla nie zrobisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Marzec 26, 2012 nie mylcie prezesa z tym idiota powyżej a odnośnie tematu to uważam że statystyki w tym wypadku nie kłamią. Niestety z czarnymi których spotkałam trzeba było obchodzić się jak z jajkiem.Swego czasu byłam team leaderem i nie mogłam wiele powiedzieć jak nie wykonywali pracy jak należy (czyt. lenie na maxa niektórzy) bo od razu zarzut że jestem rasistką.A biali za nich zapieprzali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Marzec 26, 2012 no nie wiem czy byś napluł, raczej byś nie trafił:D takim jak ty ślina leci po brodzie non stop:D wyniosła?? i do tego masz jakieś halucynacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 26, 2012 najbrzydsze sa golfy - dzieki. ale zmien ten nick jeszcze. oni tylko moga prowadzic taksowki i sprzedawac owoce. ew. pasc kozy. w UK ich tym socjalem tak rozbestwili, ze maja chaty, knajpy a w glowach i tak nic. ciapki. po prostu ewolucja uksztaltowala ich tak. moj znajmomy pracuje w fabryce i narzeka ze czarni sa na maszynach bo lekka praca a biali zapierdalaja 2 x ciezej na innym elemncie produkcji. bo rasizm ;) czarni sa dosc silni, ale tez uposledzeni umyslowo. # Kod genetyczny Białych i Czarnych jest różny o pełne 3,2%. # Czarni atleci mają chudsze i bardziej muskularne ciała od Białych. # Czarni mają dłuższe ramiona od Białych # Dłonie Czarnych są stosunkowo dłuższe od Białych # Biali mężczyźni mają o 8,2% większy mózg od Czarnych # Czarna młodzież szybciej reaguje na bodziec kolanowy niż Biała. Testy IQ przeprowadzane na Czarnej i Białej młodzieży jednoznacznie wykazują, że ci drudzy osiągają znacznie lepsze wyniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 26, 2012 zeta cwelu siedzisz prze kompem od rana do wieczora. spierdalaj z moich topicow bo pozniej poruwnuje mnie do ciebie, a to juz jest wkurwiajace. dawaj linki buraku gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Marzec 26, 2012 hej idioto rozumiesz zwrot "swego czasu" co oznacza kiedyś, jakiś czas temu:D a cv to ty możesz wysłać do domu wariatów zresztą..po co ja z czymś takim dyskutuję:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 26, 2012 zeta jest tak jebniety. na wszytsko odpowiada tymi jebanymi linkami ;) kurwa co za debil! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaa Napisano Marzec 26, 2012 Sprecyzuj jeszcze co rozumiesz pod slowem "czarny"? bo tacy Masajowie zasadniczo roznia sie od Pigmejow, Tutsu czy Dogonow, nie wspominajac o Afro-Amerykanach czy Mulatach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 26, 2012 a co do zety to zabawne jest ze ja na ciapatych ciagle jebie po topikach a ten wkleja mnie tam jakbym kiedykowiek jakiegos chciala dotknac albo wogole chciala z jakimkolwiek byc.. zdjecie na pierwszym miejscu ze ja jestem albo bylam z ciapatym. co za mlot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach