Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubalaskaa

40 kilo więcej w ciąży- już możecie po mnie jechać

Polecane posty

Gość grubalaskaa

mam tylko pytanie czy pół roku wystarczy żeby to zrzucić? wiem że mało kto tyle przytył. ale ile średnio chudnie się po porodzie. mam silną wolę i wiem że jak się zawezmę to dam radę, tylko zastanawiam się jak długo może to potrwać. kiedyś schudłam 35 kg w pół roku - ciekawe czy teraz organizm też tak zareaguje na dietę?

Gość loino
jak ci sie to udalo;)?

Gość koszałek
Po wpisie można poznać, że nie schudniesz. Dlaczego? Bo na kilka linijek tekstu nie zająknęłaś się na temat ćwiczeń fizycznych. Sama dieta to za mało. A jechać po tobie nie ma po co. Takie kalectwo to wystarczająca kara.

Gość grubalaskaa
nie było to w sumie nic nadzwyczajnego. kiedyś byłam otyła i wzięłam się za siebie- dieta ( plus oczywiście ćwiczenia codziennie przynajmniej 1 godzina! )- więc teraz zamierzam robić tak samo. schudłam wtedy do 60 kg, niestety kiedy zaszłam w ciążę wróciłam do starych nawyków i wszystko wróciło :(

Gość loino
nie nie ja pytalam jak dokonalas tego przytycia 40 kilowego?

Gość grubalaskaa
no właśnie odpisałam na to pytanie :) to nie było trudne- taki efekt jojo... wiem że czasu już nie cofnę, ale nei zamierzam się od razu wieszać tylko wziąć za siebie i nie spocznę póki nie wróce do wagi 60 kg.

Gość grubalaskaa
'kiedy zaszłam w ciążę wróciłam do starych nawyków i wszystko wróciło '' to była odpowiedź na nie :)

Gość loino
ja tez wazylam rok temu 60 przytylam 10 kilo;/ i ciezko cholernie mi to zwalic:o ja sie czuje strasznie nieatrakcyjnie;/

Gość grubalaskaa
powiem Ci że jak się wpadnie w szał odchudzania i i widzi się efekty to jakoś leci- wiem że pierwsze 20 kg to będzie pikuś, potem się zwalnia, tzreba więcej ćwiczyć, czasem pojawiają się chwile zwątpienia ale cel jest szlachetny więc poddać sie nie zamierzam :)

Gość loino
ja tam za lakoma jestem