Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a heartache

Podanie o przyjęcie na studia

Polecane posty

Gość its a heartache

Słyszałam ostatnio, że jak się na średnia powyżej 4,0 na jednym kkierunku studiów, to można złożyc podanie do dziekana innegi wydziału i złozyc podanie o przyjecie na studia i w ten sposób omija sie zwykłą rekrutacje. Słyszeliście o czyms takim?

Gość vgftrh
To nie tak. Po prostu aby studiować drugi kierunek musisz mieć zgodę dziekana, a dziekan zgadza się zazwyczaj tym studentom ze średnią od 4,0 w górę.

Gość its a heartache
acha,a czy koniecznie musi byc powyzej 4,0? mozna miec mniej. Moja to 3,8 a wiec prawie,ze 4,0 przy czym slabe oceny mialam z przedmiotow mat. a chce studiowac humanistyczny.

Gość vgftrh
To wszystko zależy od dziekana, złożyć do niego podanie możesz, nic nie szkodzi spróbować. ;)

Gość its a heartache
a z tym podaniem to mam tylko zostawic w sekretariacie i pozniej mu to podadza. czy moze lepiej umowic sie na wizyte i przynies jakies czekoladki czy cos?

Gość its a heartache
Te dwa ostatnie "moje" to podszyw ;/ A czy moge złożyc podanie o przyjecie juz na drugi rok studiow, jesli pierwszy mam ukonczony? czy dotyczy to tylko przyjec na pierwszy rok? jest w ogole jakas stronka w necie gdzie mozna o tym poczytac? Bo szczezrez mwoaic nie moge tego znalezc

Gość its a heartache
up