Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argern

pytanie o środki wsomagające odchudzanie

Polecane posty

Gość argern

witam wszystkich bardzo serdecznie. mam pytanie o srodki wspomagajace odchudzanie, poniewaz zamierzam zaczac sie odchudzac i chce wszystko dobrze przemyslec. mam 160 cm wzrostu i 62 kg. chce do wakacji zrzucić kilka kilogramów. nie mam zamiaru odchudzac sie jakos drastycznie, po prostu bede jadła małe posiłki, a częściej i regularnie, systematycznie ćwiczyc, zrezygnuję z białego pieczywa, makaronów, ziemniaków, slodyczy, słodkich napojów. Zastanawiałam się nad jakimiś suplementami diety, środkami wspomagającymi odchudzanie. Czy faktycznie one pomagają? i czy mogą w jakiś sposób zagrozić zdrowiu? proszę o dobre rady;)

Gość argern
podnosze i prosze i porady;)

Gość argern
znajdzie sie ktos, kto poradzi mi?;]

Ja godzine przed posilkiem lykam 3 tabletki blonnika. Mozesz posilek zastapic koktajlem proteinowym. Ocet jablkowy rowniez wspomaga odchudzanie.

Gość a powiem
aqua slim jest dobry - nie wiem, czy działa, ale mnie mocno mobilizował do picia wody i pilnowania sie

Gość naturalnie lepiej
u mnie efekt czysto psychologiczny kupujesz tabsy zwykle kiedy masz motywacje, dbasz o diete, nierzadko wiecej sie ruszasz i skoro zainwestujesz w srodki chem nie chcesz by pieniadze poszly na marne. Efektem jest schudniecie i polecasz taki srodek dalej mowiac schudlam stosujac to i to Bez tabsow schudlabys prawdopodobnie tyle samo wprowadzajac ograniczenia w diecie. Ponoc chrom pomaga panowac apetytem osobom uzaleznionym od slodkiego a bloonnik stopuje glod

Gość argern
ok;) dzięki śliczne za odpowiedzi

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Aby mieć pewność, że środek, który masz zamiar zażyć będzie całkowicie bezpieczny dla Twojego organizmu sprawdź jego skład. Najlepiej szukać preparatów opartych wyłącznie na naturalnych roślinnych wyciągach. Taka właśnie jest Elavia 4321 Slim, jest to nowa marka na rynku oferująca produkty wspomagające naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Dostępna jest w dwóch wariantach: Elavia intensive (kuracja) oraz Elavia anti yo-yo (stabilizacja). Aby dowiedzieć się więcej przejdź na stronę produktu www.elavia.pl. Chętnie odpowiem także na wszelkie pytania.

Gość tak pomagają środki
na odchudzanie ...ale żeby bardziej portfel wyczyścić ;) ze zbędnych pieniędzy

Gość Gdynianka34
Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.

Gość fwfef
a ja stosuje alli, mieszkam w UK takze tab . moge dostac w kazdej aptece, w ciagu 2 tyg , jedzac 1500, 1600 kal, schudlam 3 kg, nie mam skutkow ubocznych, bo sotosuje sie do zalecen w ulotce, czyli 15 gram tluszczu max na posilek, i zdaje sie 3 lub 5 grm tluszczu na przekaski , ktorych i tak nie jem, nie wiem czy to tab tak na mnie dzialaja, w kazdym badz razie rok temu podobny efekt mialam na diecie 1000 kal , a ze glodna chodzic nie lubie , to z 1500 kal jestem b zadowolona:)