Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania22343424234

wkurza mnie moja kuzynka

Polecane posty

Gość Ania22343424234

wzyscy w rodzinie się nia zachwycają jakby dosłownie była jakąś gwiazdą. co chwile powtarzaja jaka to jest piękna i ,ze powinna do miss startowac. nie żebym była zawistna ,ale wkurza mnie to,ze inne osoby pozostaja w cieniu tylko cała rodzica skupia sie na niej tylko i wyłacznie że taka piękna niby.. ubiera sie i wygląda jak tania lalka barbie. jak wyszłyśmy do klubu też miała maga powodzenie.. nie wiem co ludzie w niej widzą? poza tym jest wredna niby miła ,ale wydaje mi sie fałszywa wiem ,ze jest puszczalska niestety bo nie raz znikała z jakimiś facetami jak razem gdzies wychodziłyśmy i to czasem ze starymi facetami

Gość annia.....................
Spójrz na siebie.

Gość Fausti
jestes zazdrosna, a to bardzo niszczące uczucie. ubyło Cię, że inni się nią zachwycają? daj spokój i żyj swoim życiem.

Gość Ania22343424234
poza tym w tym kubie też sie lansowała . tanczyła krecac tyłkiem i rozpuściła włosy do pasa. no i jeszcze ma teraz faceta co robi doktorat ., przystojny ,poukładany.. nie wiem skad ona go wytrzasneła? bo przecież ona na za poważna to nie wyglada.. no i ma dobra prace załatwiona oczywiście..nie chce jej zazdrościc ,ale dlaczego ktos kto jest puszczalski itd ma miec super zycie ,a ktos inny nie

Gość putta
a ty zazdrościsz bo nawet taki stary cie nie chce

Gość ło cie pierunie
ale zawiść przez ciebie przemawia, zazdrość aż kipi

puszczalstwo ją zgubi, uwierz ;] a Ty się szanuj, dbaj o siebie i nie poddawaj się jej presji ;]

Gość Ania22343424234
ale dlaczego nią się zachwycają akurat? nie jest ani jakaś piekna jak mówią ani super pod żadnym innym względem.. a wszytskie ciotki i wujkowie sie rozpływaja z zachwytu .. nawet nasze inne kuzynki co ona takiego w sobie ma? i jeszcze widac ,ze w tych klubach jest bardzo zadowolona ,ze ma duze branie , a siedzi przed wyjsciem 2 godziny przed lustrem i jak taka wylaszczona wychodzi to sie dziwi albo kiedys byłyśmy na basenie. to jacyś faceci odbijali piłkę i do niej podeszli i zaproponowali żebyśmy z nimi zagrały.. ja leżałam na boku wiec pewnie mysleli ,ze śpie. i kuzynka ,, ale kasia chyba spi" a oni ,, to nic choc ty zagraj z nami"

byc moze po prostu jest pewna siebie i to po prostu po niej widac nie zawsze to wyglad stanowi o powodzeniu

Gość Ania22343424234
Ok może i jestem zazdrosna. ale tak by mnie to nie bolało gdyby np nie była taka puszczalska ani taka zapatrzona w siebie jakby była fajna to bym jej nawet przyklaskiwała a ona zawsze chce być ta najlepszą i jeszcze faktycznie ma jakiś talent zjednywania sobie ludzi i wszystko jej uchodzi na sucho

Gość putta
widzą to czego ty nie masz

Gość Ania22343424234
jest taka normalna , jakiejś bijacej pewności siebie po niej nie widac

Gość Ania22343424234
poza tym wkurza mnie to jej puszczalstwo. raz widziałam jak sie lize w facetem starszym od nas o jakies 20 lat :O z młodymi też różne rzeczy sie działy

Gość putta
no i jak widać i tak jest lepsza od ciebie

Gość Ania22343424234
w rodzinie ma opinie pięknej i grzecznej dziewczynki..i jakiej skromnej do tego

Gość Ania22343424234
poprostu umie zachowywać pozory

Gość Ania22343424234
ale powidzcie naprawde faceci wolą takie barbie?

Gość putta
tak wolą a nie takie zawistne baby jak ty,zapewne jesteś pasztetem skoro nikt cie nie chce

Gość Ania22343424234
chcą mnie bo miałam nie jednego faceta. tylko denerwuje mnie ten zachwyt nad nia

Gość putta
tak napewno, w podstawowce? Teraz zadnego nie masz i zal ci dupe sciska

Gość Ania22343424234
ma teraz tez

Gość Ania22343424234
mam

Gość putta
tak,napewno widac,ze jestes samotna i zakompleksiona i zazdroscisz jej bo ladna,zadbana,towarzyska

Gość gość
Mnie moja tez wkurza bo wszytsko ma. 4 mieszkania bo co chwile sie przeprowadzala i rozwodzila. To sprzedawala i kupowala nowe itd. Teraz kupila inne i cale wyremontowala od A do Z. Kase jej starzy daja. Wszytko ma i jeszcze narzeka ze ten remont tyle trwal ze az rok. Jej mowie ze moi rodzice od 35 lat lazienki nie zrobili bo kasy nie maja a ja mieszkam z nimi bo mnie na wynajem nie stac. A ina wszytsko w rok zrobila. Wkurza to straszne