boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 Witam. Od 39 dni jestem na diecie 500 kalorii i efekty widać na stopce. Wiem że jest ciężko układać jadłospisy, a także ciężko znaleźć kogoś, kto nie powie ci że się głodzisz przy takiej racji żywnościowej. Dlatego zakładam ten temat by dzień po dniu pisać co jem i pomagać pozostałym, którzy też chcą schudnąć ;). Co do mnie- mam 25 lat, studiuję, czytam japońskie komiksy i staram się jakoś ze wszystkim wydolić by nie zwariować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 Aha...dziś moje menu tak wygląda 2 wasy (kromka 19kal) z polędwicą z indyka- 90 jogobella light- 90 leczo pieczarkowe z bonduelle i wafel ryżowy (taki 19 kal)- 120 na kolacje będzie kapusta kiszona i wafel ryżowy z ketchypem- 100 kalorii Czyli dziś- 400 kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 heh...dalej pusto :) ja dziś fajny dzień z jogą zaliczyłam przy muzyce Enyi i Within Templation...człowiek się wtedy relaksuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach