Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifhewkhfek

co robic? chlopak z neta

Polecane posty

Gość fifhewkhfek

spotkalam sie z chlopakiem z internetu 3 razy. ogolie nie jest on z mojego miasta i przyjezdza w weekendy i to nie kazdy. po 1 razie bylo super, dzwonil, pisal. 2 i 3 to dzien po dniu w tamtym tyg. bylo milo. jakos mniej sie odzywal, ale zawsze. w tym nie przyjechal do miasta, bo nie mial zajec. przedwczoraj pisal wieczorem, zebym nastepnego dnia (wczoraj) puscila mu sygnal jakbym chciala pogadac. no to puscilam mu okolo 14, nie odezwal sie. dzisiaj tez nic, a kilka godzin temu logowal sie na portal, przez ktory sie spotkalismy. odezwac sie czy olac to?

Gość fifhewkhfek
upupup

Gość allllooooa
pewnie spotyka się z innymi laskami z tego portalu.

narazie się nie odzywaj, na siłę nic nie rób, zależy mu to się odezwie, nie to olać i tyle takiego :P

to chyba Ty powinnaś wiedzieć czy chcesz z nim pogadać czy nie

Gość fifhewkhfek
no chcialabym z nim pogadac ale nie naleze do osob, ktore sa nachalne :P i tez nie chcialabym byc jedna z wielu. byl tez taki jeden dzien co mu napisalam ze nie lubie byc zasypywana smsami, nastepnego sie nie odzywal w ogole to napisalam, ze co jest, a on od razu 'no, w koncu napisalas!'. ale to byla inna sytuacja bo ja mu wczoraj puscilam sygnal :P

Gość fifhewkhfek
upup

Gość sdefwefewf
olej, jak bedzie chcial to sie odezwie. Ja gdy poznalam na portalu faceta, to do czasu spotkania mial porfil a po 1 spotkaniu zlikwidowal

Gość fifhewkhfek
no wlasnie tym bardziej, ze on jest po 2letnim zwiazku, ktory zakonczyl dopiero miesiac temu, wiec nei wiem, czy nie jestem/bylam metoda na zapomnienie, czy cos w ten desen :P

Gość sdefwefewf
no roznie to bywa a tym bardziej jak sie loguje tam to mi sie wydaje z enie traktuje Cie powaznie. Moglby chociaz zawiesic to konto:)

Gość fifhewkhfek
zawiesic to sie chyba nie da :P chociaz prawde mowiac ja tez sie loguje, ale z ciekawosci i nikomu nie odpisuje nawet :P

Gość sdefwefewf
ja od razu usunelam bo nie mialam juz ochoty rozmawiac zinnymi. Szczerze mowiac w takich miejscach duzo jest palantow , zboczencow i chamow. ja trafilam na perelke:)

Gość zawiedziony1410
co to za portal?

Gość sdefwefewf
na każdym sa takie imbecyle:)

Gość fifhewkhfek
badoo ;)