Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojąca sie bardzo :-(

plamienie a ciąża - pomocy!

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie jakąś radą. Jestem w 7tc i dziś zaczęłam mieć taką dziwną podbarwioną wydzielinę. Nie do końca plamienie ale jednak takie żółto lekko brunatne w bardzo niewielkiej ilości. Martwię się bo w terminie miesiączki też takie cos sie pojawiło wieczorem a na drugi dzień było już lekkie plamienie. trzeciego dnia przeszło. Lekarz to zbagatelizował. A teraz sie martwię czy coś się złego nie dzieje :-( Powinnam już panikować?

O już prawie 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce.

Gość cleo2012
lepiej panikować na darmo niż mieć wyrzuty że coś zaniedbałaś. Idz do innego lekarza, bo mnie lekarz olał gdy zaczęłam plamić w jego gabinecie, nie dał leków ani skierowania do szpitala, uspokajał że to normalne, a za pare godzin byłam już po zabiegu bo straciłam dziecko :(

Kurcze to moja druga ciąża bo pierwszą straciłam w 5 tc ale to było inaczej. Tak jak okres tylko mocniejszy i bardziej bolący a teraz nic mnie nie boli. Czasem czuję taki lekki skurcz ale to raczej od powiększania sie macicy... mam nadzieje...

Już jestem zapisana na jutro ale sie zastanawiam czy w ogóle mój lekarz jest lekarzem bo było nie było jest na NFZ