Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Czy pakować się w związek z dzieciatym facetem?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ostatnio poznałam faceta, fajny jest. Inteligentny, przystojny... Ale na spotkaniu dowiedziałam się, że ma dziecko. Żony podobno nigdy nie miał, nie wiem jakie są ich relacje, bo byłam w takim szoku, że nie pytałam. Zresztą wiadomo, że i tak nie powie prawdy, jeśli coś ich łączy z matką dziecka. Wiem tylko, że spędza ze swoją córeczka czas i to jest na plus akurat dla mnie... Ale mam wątpliwości, bo chodź mi sie spodobał, czuję ze z tego będą same kłopoty i że należy wiać, póki można :) Co o tym myślicie? Dodam, że mam 23 lata i jestem na tyle atrakcyjna, że ten facet nie jest jedynym, który na mnie zwrócił uwagę... On ma 31.

Ja bym spróbowała - nic do starcenia nie masz - ja by co zostawisz go? jest trochę dojrzalszy, ma doświadczenie ...korzystaj ile możesz :) Sama zakochalam się w facecie ze 25 lat ode mnie starszym ale nie mam odwagi zrobić pierwszego kroku

25 lat starszy? hm... sama lubię starszych, lecz nie aż tak. Alayaka, ale taki związek na dłuższą metę nie ma szans, niestety :( ale cóż miłość nie wybiera ;) Powodzenia ;)

ja nie chcę dłuższej mety - to mam w domu - po prostu facet mnie zauroczył i była bym w stanie dać mu wszystko o co poprosi... Po pierwszym razie pewnie by przeszło. Ale tacy mężczyźni 40-50 lat są dla mnie ta niesamowicie przystojni że masakra poprostu aahh...