Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merlin_88

Mokro w dni niepłodne

Polecane posty

Cześć, ostatni okres zaczął mi się 8 marca. Następną 4 kwietnia. W ostatnim tygodniu(tj. pon-śr. około) miałam przeźroczysty, ciągnący się bardzo śluz więc stwierdziłam, że to dni płodne. Teraz jest taki ciapkowaty z białymi "strzępkami", marwi mnie to, że ten śluz daje mi odczucie mokrości. Z chłopakiem uprawiam peeting bo nie jestem gotowa na seks ale właściwie w tym miesiącu nic takiego nie robiliśmy, tylko ja mu "dobrze robiłam" tyle. Moje pytanie więc czy ten śluz niepłodny może dać odczucie wilgoci? I czy ze stresu mogę mieć bóle w podbrzuszu ?

Gość bnbnbn
z białymi strzępkami? to wygląda na grzybicę swędzi lub piecze? do ginekologa się wybierz może

Nie swędzi, nie piecze. Dla mnie śluz nie jest biały tylko z białymi częściami, grudkami. Chodzi mi o to czy w dni niepłodne może być mokro.

Gość bnbnbn
właśnie te grudki to objaw grzybicy, jakby był po prostu biały to może tak być. Grudkowate "serowate" upławy to grzybica

Gość bnbnbn
jak grzybica to stan zapalny i upławy czyli mokro

Czy miesiączka może mi się przez to spóźniać? I czy są na to leki bez recepty? Muszę iść koniecznie do lekarza?

Ja też zauważyłam u siebie białe upławy, tyle że @ mi się spóźnia 16 dni!! a dwa testy wyszły negatywne...

Gość Paula123123
Obfity śluz jest najczęściej przyczyną jakiejś infekcji. Musisz iść do lekarza bo sama nie wiesz co to jest i nie wiesz jakie leki na to musisz brać. Z problemami kobiecymi nie ma żartów. Zapisz się jak najszybciej do ginekologa!!! To jest Twój jedyny ratunek.

Gość Paula123123
Ból brzucha może być spowodowany wieloma przyczynami... a co do okresu to kiedy masz go dostać, albo ile już go nie dostajesz?

Gość Paula123123
No to czym Ty się kobieto przejmujesz? Gdybyś nie miała go już jakiś tydzień, dwa... Idź tylko do ginekologa, bo na pewno masz jakiś stan zapalny da Ci tabletki i będzie wszystko oki. :)

Gość Paula123123
Radziłabym Ci iść teraz, bo tak to wyleczysz ten stan zapalny przez te 8 dni do okresu a tak to później okres kolejny tydzień + wizyta u gine i czas mija a stan zapalny się rozwija...

Gość Paula123123
Uwierz mi ten lekarz już tyle widział, że jego nic nie jest w stanie zaskoczyć... Wiem tez co czujesz bo ja też mając ten problem tzn. stan zapalny bałam się iść do gine. Ale nie taki diabeł straszny głowa do góry i do lekarza :)

Gość Paula123123
Nie ma za co :) daj znać co Ci powiedział :)

Ja mam tylko pytanie bo strasznie panikuje. Czy ciąża jest możliwa gdy plemniki bd tylko na narządach intymnych bądź troche w środku.. przecież to niemożliwe nie ? Wariuje, przepraszam. Do lekarza w tym tygodniu nie pójdę bo mam zabiegany tydzień. Irytuje mnie lekko kłujący ból w podbrzuszu...I miękka pochwa.. Za tydzień mam mieć miesiączkę.

Gość Paula123123
Kobieto nie panikuj... Poczekaj na okres i znajdź czas na wizytę u lekarza, bo moim zdaniem nie potrzebnie przysparzasz sobie nerwów!!!!!!!1