Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłaONA26

nie jestem złą osoba ale uważam że tylko pieniadze dają prawdziwe szczescie....

Polecane posty

Gość zwykłaONA26

nie jestem złą osoba ale uważam że tylko pieniadze dają prawdziwe szczescie.... zgadzacie sie ze mną??

Gość sisi91
Nie do końca, ale fakt dają dużo szczęścia i wiele możliwości ...

Gość bonjourrrrr*
NIE. Brak pieniedzy może powodować frustrację, żal, wsciekłosc, że nie możemy realizować swoich zachcianek, ale pieniądze same w sobie nigdy szczęscia nie dadzą. Poczucie szczescia i zadowolenie daje KORZYSTANIE Z PIENIEDZY, nie pieniadze. to raz. dwa, jak nie masz przyjaciol, rodziny, nie jestes zdrowa, to najwieksza kasa nie bedzie miala sensu....

Gość no pewnie, ja mam 33 i
szczęścia nie dają i najwazniejszego za nie nie kupisz--ale dają pewnośc,stabilizację,poczucie bezpieczeństwa,są celem do realizacji innych zamierzeń--w/g mnie. dla mnie szcżęściem jest udana rodzina,zdrowe spokojne dzieci,oddany i wierny mąż,dobra spokojna praca,zdrowie.

Gość lek
Poczucie bezpieczenstwa owszem ale nie szczęście ...Ale fakt , trudno bez nich życ ..

Gość korsarzaaa
zgadzam sie bez kasy jest sie zerem !

Ktoś Cię strasznie okłamał. Britney Spears do biednych nie należy. Ćpała, opieka zabrała jej dzieci. Czy uważasz, że on jest szczęśliwa? Przecież ma full kasy? Elvis Preasley, Michal Jackson, Jimmi Hendrix, Heath Ledger, Pershing (i wielu innych mafiosów) ... zamożni - i co - umarli przedwcześnie. Pieniądze ułatwiają życie. Jednak ABSOLUTNIE nie dają szczęścia. Niestety, ktoś Cię oszukał ...

Gość owca gabi
Pieniadze dają WOLNOSC!!! A ta daje szczęście :)

Gość rajderrrka
A ja jestem zajebiście szczęśliwa, jak mogę sobie wyjechać ze znajomymi w góry, pójść na dobrą imprezę, zjeść w fajnej restauracji, zatankować samochód do pełna i gnać przed siebie... A to wszystko można zrobić tylko wtedy, kiedy ma się forsę. Więc mnie osobiście pieniądze dają szczęście. A właściwie wydawanie ich :P

@owca gabi, rajderrrka A czemu nie dały tym których wymieniłem wcześniej? Czytaliście kiedyś historie milionerów z Totku? Wiecie ilu z nich po roku było dalej szczęśliwych? Nie mówię, o tym że głodowanie, brak na podstawowe życie - jest szczęściem. Natomiast żadne porsche czy ferrari nie wyleczy Cię z depresji. Po drugie jeśli kasa daje szczęście, to czemu rodzice nie zachęcają dzieci do zostania dilerami prochów? Przecież do dobra kasa. Może jednak chodzi o coś więcej? Czy czytaliście kiedyś analizę co najważniejszego daje Ci praca? Uprzedzam - kasa nie była na pierwszym miejscu!