Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejność

Niedoczynność tarczycy

Polecane posty

Gość Beznadziejność

Mam niedoczynność tarczycy zdjagnozowaną jakieś 7 lat temu ktorej nie leczyłam i nie leczę i to chyba był mój błąd ponieważ spowodowało to niewyobrażalne spustoszenie w moim organiźmie jak: otyłość przytyłam jakieś 30kilogramów, TSH 5lat temu było ponad 7,5 teraz nie wiem ile, zawroty głowy przez cały dzień przez co nie mogę normalnie funkcjonować, nie mogę schudnąć choćbym nie wiem co robiła, załamałam się nie wychodzę prawie wcale z domu bo wszędzie widzę twarze ludzi którzy patrzą na mnie z pogardą że jestem taka gruba mój rozmiar spodni przy wzroście 180cm to 48 więc ciężko mi kupić spodnie a żeby były fajne to graniczy z cudem, najgorsza jest samoocena i depresja nie ma chwili zebym nie mysła o tym ze jest wszystko do dupy, nie mam miesiączki od 5 miesiecy co jakis czas sie pojawi ale to rzadko, do tego kiedys moj lekarz rodzinny jakis rok temu stwierdzil u mnie chorobe gravesa-basedowa zobaczyl cos w moich oczach jakis "objaw zachodzącego słonca" bylam potem u otolaryngologa ktory jakos sie tym nie przejął i kazal przyjsc za pol roku oczywiscie nie poszlam. Mam wrazenie ze trafiam na beznadziejnych lekarzy ktorzy po pierwsze nigdy jasno i konkretnie nie tlumacza mi co mi jest co sie dzieje i jak to zmienic tylko dosłownie opieprzają mnie ze do nich przychodze zawracam glowe i ze jestem gruba przez siebie i zebym nikomu glowy nie zawracała. Mieszkam we Wrocławiu i tak powiedziała mi pani GENIALNA endokrynolog Tuchendler ktora jest ordynatorem w szpitalu Wojskowym we Wrocławiu. Mam dosyć mojego zycia nie wiem po co się urodziłam skoro wszystkim tak przeszkadzam. Mam 22 lata i zamiast cieszyc sie zyciem ja czuje sie jak babcia 100letnia ktora niedlugo pojdzie do ziemi.... ratunku...

Gość dziewczyno nie czytałaś ????
badałaś się na zawartośc robali w organizmie ? jeśli nie to zrób to koniecznie bo wyglądami mi to na pasożyty.

Gość Beznadziejność
JAKIE PASOZYTY??????????????? nigdy nie robilam takiego badania poza tym przeciez chyba takie cos sie czuje ze sie ma to w brzuchu?

Gość dr.Grzybek
no widzisz ? :) ludzie myślą że jak się ma pasożyty to się czuje ich obecność :D Przecież one sobie mieszkają w nas bezglośnie :) jedynie daja objawy miedzyinnymi takie jak opisjesz.

Gość Beznadziejność
Ale przeciez te objawy jakie ja mam wynikają z problemow z tarczycą przeciez nie jeden lekarz to stwierdzil i oni sie na tym znają poza tym "objaw zachodzącego słońca" to wynik nieleczonej tarczycy wiec to nie ma nic wspolnego z robakami. Lepiej mi doradźcie jak łatwo schudnąc przy tego typu chorobie gdzie ciezko się chudnie...