Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiezda

Blondynko z tramwaju numer 4 jadąca do Nowej Huty!

Polecane posty

Gość Zwiezda

Dzisiaj pomiędzy 14:30 a 15:00 jechała w stronę kombinatu śliczna blondynka. Jechała z koleżanką, ta koleżanka miała czerwone włosy. Ja wysiadłem na os. Kolorowym a Ty pojechałaś dalej do Huty. Odezwij się do mnie jeśli to czytasz i jeśli możesz na oleg@onet.eu Ja brunet, wyższy od Ciebie o głowę, miałem popielatą wiatrówkę i czarne spodnie oraz torbę podróżną przewieszoną przez ramię, Ty stałaś obok mnie i gadałaś z koleżanką która siedziała. Plis odezwij się, miałem zagadać ale jechałem z matką.

Gość 15min-18max
Matki się bałeś? :D Bije cię?

Gość Zwiezda
Matka mogła by się włączyć w awanturę jakbym zagadał i ta dziewczyna mnie zjechała - dlatego nie zagadałem.

Gość herbatniczek.
znając życie jest zajęta

Gość Zwiezda
Mówiła tylko coś o swoim bracie, że ma brata i dzisiaj przyjeżdża i że miała wolną chatę. Czuje że było by nam dobrze, że pasowalibyśmy do siebie.

Gość 15min-18max
Padam ze śmiechu. Matkę masz w dechę. :D Chyba łatwiej ci będzie znaleźć tą rudą czy czerwoną

Gość gshs
napisz lepiej to ogłoszenie na gumtree tam predzej ją znajdziesz

Gość Zwiezda
Jakbym tą czerwoną znalazł to też bym był uhahany bo po nitce do kłębka bym doszedł do blondynki.

Gość Zwiezda
Jezu szkoda że nie umiem rysować, to są ostatnie chwile kiedy mam w pamięci jej twarz.

Gość 15min-18max
Czerwonych jest mało, więc szanse masz, ale musisz koczować w rejonach nieszczęśliwego tramwaju. A co do rysunku...może na komisariacie ci pomogą z rysopisem? :D

Gość Zwiezda
To na szczęście nie możliwe bo i tak nie jestem z Krakowa, chociaż prawdopodobnie za tydzień będę jechał tym tramwajem. Mówię na szczęście bo bym sobie krwi napsuł szukając tej dziewczyny. To jak szukanie igły w stogu siana. Jutro już o niej zapomnę, w czwartek będę podbijał do Magdy ale miło by było jakby Ona się odezwała :)

Gość wiesz co... tak sobie myślę że
nawet jakbym była tą blondynką to po tym Twoim poście bym się na pewno nie odezwała. Koleś który w tym wieku się zastanawia co powie/zrobi mamusia wprost wspaniale rokuje na przyszłość...

Gość Zwiezda
Skończmy już ten temat o mojej matce. Jest to trochę egzaltowana osoba i kropka, nie mam na to wpływu. Co ze śliczną blondynką, czy ją jeszcze kiedyś zobaczę? Bo tak się perliście śmiała...

Może jechała na pętlę Na Wzgórza?Lub Stoki? Nie jesteś desperatem więc nie okleisz przystanków ogłoszeniem że ją szukasz. A może jednak? Wzdłuż dwóch osiedli biegnie linia ciepłownicza,na której wypisane jest wyznanie miłosne jednego desperata a serc namalowanych nie zliczę.Jadąc tramwajem trudno go nie zauważyć. To wyznanie jest już parę lat,może 10 lecz tylko zainteresowani wiedzą czy nadal aktualne:)

Gość Wstyd się przyznać...
aż trzeba mi było zajrzeć do słownika by sprawdzić znaczenie słowa "egzaltowany".... Cholera żyję już tyle lat na tym świecie, a jeszcze się czegoś od młodzieży uczę... Nieprawdopodobne...

Uczymy się cale życie i umierając przyznamy że umiemy niewiele:( Tak potężna i wielka jest wiedza ludzkości .To co wiemy jako jednostka to tylko kropla w morzu informacji:)

Gość Zwiezda
Będę podbijał ten topic przez tydzień ;p

Gość Zwiezda
Bo nic mnie to nie kosztuje.

Gość kacynski jaro
mamusia szanowna samotna?Chętnie zagadam ;)

Gość blondynka z tramwaju
daj sobie spokój- nie umówiłabym się z facetem, który poszukuje przez ogłoszenia i jakies akcje w internecie osoby, którą raz w zyciu widział na oczy, bo to jest załosne. po drugie nie umówiłabym sie nigdy w zyciu z facetem, który przesiaduje na kafeterii

Gość Zwiezda
Wcale nie przesiaduje. A co do drugiego zarzutu to tylko półśrodek. To na prawdę Ty? Musiałbym Ci zadać dwa pytania kontrolne czy To na pewno Ty...

Gość Zwiezda
To co, napiszesz do mnie piękna?

Gość mentaI cut
mogę sprzedać namiar na tramwajową piękność, cena do negocjacji

Gość blondynka z tramwaju
to ja, czego chcesz chuju ?

Gość Zwiezda
Kupiłbym, serio jakimś przekazem bym ci zapłacił. Tylko jaką mam pewność że to nie jakaś ściema i że to chodzi akurat o tą?

Gość Kinia;*
Widac, że Ci bardzo zależy;)

Gość blondynka z monopolowego
czego kurwa nie miales odwagi do mnie podejsc to wypierdalaj

Gość Swiesda
To prawda że mi zależy, poznać tą dziewczynę z NH.

Gość Swiesda
Zastanówmy się skąd mogła jechać. Ja wsiadłem przy placu Inwalidów, a czy ona już wtedy jechała? Trudno powiedzieć, w każdym razie przy rondzie mogilskim już była. Ludzie rany boskie kto zacz ta dziewczyna?