Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szynkaxd

Dziewczyna kumpla ;/

Polecane posty

Poznałem dziewczynę (chyba sie w niej zakochałem) jest super . Ale... znam ją jakieś 3tyg. Pisałem z nią jako przyjaciel i dalej tak piszę.. Nagle pisze mi czy znam typa X nom to ja jej mówie że tak się składa ze chodzę z nim do klasy nom to ona spoko opowiedz mi o nim itd. nom to jej opowiedziałem (wcześniej coś tam jej napisałem ze zalezy mi na niej ) ten typ X powiedziałem jej co o nim wiem i myślę...to jest idiota moja kolezanke wywoził do lasu wymacywał itd. ostatnio na ognisku jakaś panienka mu nie chciała dać to jej strzała zafundował i straciła zęba.. ona mi mowi ze to pisze z zazdzrości itd. ok spoko rozumiem moze mi nie wierzyc dałem jej numery do tych dziewczyn potwierdziły to powiedziala to temu X nom i pisze mi wieczorem w piątek że za 10 min mam wjazd na hate to sie umowilem z nimi na rynku czekam 20 min wpadliśmy na 2 auta a tu goście wpadaja we dwoch maluchem jak nas ujrzeli to hampel i wstecznego szukał (dentysta) :) wycofali i zadzwonili zebym sam przyszedł ( laska tez z nimi byla) nom to podszedłem wysiedli powiedziałem typowi że z mojej strony ma zielone światło i ja odpuszczam (nie bede typowi przeszkadzał) a jak się mu nie podoba to powiedziałem że mozemy coś powalczyć ;p mniejsza z tym pojebalem to bo sie wkurzyłem i pojechałem do domu. Pisze mi ze jej się podoba itd. powiedziałem jej ze jak ja się mam czuć i niech się postawi w mojej sytuacji że np. jej kolezanka tez się w tym x zakochała i dodałem ze zalezy mi na niej pisze dzis ze chce się spotkać (ona ma problemy takie jak by rodzinne nie wazne ) nom to zabrałem sie z kumplem i mnie zawiozl pogadaliśmy o tym itd. wrociłem teraz mi pisze ze ona go kocha nom mnie tu zaraz coś trafi ;/ co mam zrobić ?? Sry za ortografię itd. ale tak mnie trzęsie z nerwow ze juz 3 pake fajek ciągnę...

Gość o bożełe
nom, ciekawe :o🖐️

Sry stres ;/ Na pewno nie jesteś idiotką nie przesadzaj to ja jestem debilem ;/

Gość onaaaaaaaaaa :)
kolezanko powyzej - w takim razie obie jestesmy idiotkami bo i ja kompletnie nic z tego nie zrozumialam ;)

Gość onaaaaaaaaaa :)
czego dokladnie? O co chodzi i jaki jest glowny problem?

Gość niski smrodek
naucz sie faciu pisac po polsku: gramatycznie i z intepunkcja. nastepnie sprobuj pisac logicznie tak, zeby mozna to bylo zrozumiec.

Gość 64gggggggggggg5
"i pisze mi wieczorem w piątek że za 10 min mam wjazd na hate" od tego momentu sie zgubilam i nie rozumiem :P

Gość Wojtek85
dziecko, matme odrobiłeś? jutro do szkoły a nie na wagary poczytaj dziś do poduszki jeszcze słownik ortograficzny

Gość djsKLDJ
Obawiam się że ciągniesz coś innego niż 3 pake fajek :O PS. to co palisz to nieźle klepie:D