Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ehhhh...chyba zaciążyłam :(

Polecane posty

Fakty: -ostatni okres 13 lutego -19 lutego stosunek przerywany -do dziś brak okresu, choć zwykłe objawy mam(ból brzucha, taki jak zawsze prze okresem) Pewnie jestem w ciąży, test zrobię za kilka dni. Chciałam tylko zapytać jaki śluz jest na początku ciąży? Ja ciągle mam wrażenie, że ze mnie coś cieknie, tak jakbym miała okres. Dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Gość koko2202
nie zaciazylas. pozdrawiam, daj znac jaki wynik testu, test mozesz juz zrobic po tygodniu... a minal miesiac wiec zrob jutro bo zwariujesz

koko2202 skąd pewność, że to nie ciąża? Zrobiłaś mi USG przez neta? Wybacz, że tak ostro, ale nie prosiłam o pocieszanie mnie, że to nie ciąża i nie zwariuję, nie martw się. Pytanie brzmiało- jaki śluz jest na początku ciąży?

Gość koko2202
objawy podobne jak przed okresem ;]

Gość koko2202
a zajscie w ciaze podczas przerywanego jest bardzo rzadkie. bardzo bardzo. poczytaj , zapytaj gin... a swoja droga twoja wypowiedz nie brzmiala tak jakbys sie cieszyla... wiec dlaczego tak robisz? ....

Gość pani wiosna.
też właśnie miałam okres 13 lutego, do teraz brak go i brak także jakich kolwiek objawów, tyle ze uprawiałam seks z zabezpieczeniem, ale "legenda głosi", ze u mnie w rodzince kobietki od przespania się z kalesonami zachodzą w ciąże. Mam jedynie nadzieję, że mi się ta przypadłość "idealnej płodności" nie udzieliła.

Gość a to niekoniecznie ciaza
mi tez sie czasem po 2 tyg spoznial okres ale jak zaczyna cie bolec brzuch to pewnie w krotce dostaniesz ten okres, max 3 dni

koko2202 wypowiedź nie brzmiała jakbym się cieszyła, bo planuję zrobić w swoim życiu jeszcze kilka rzeczy zanim powołam na świat nowego człowieka, ale jestem w takim wieku, że ciąża nie jest niczym złym. pani wiosna no ja czuję się jakby okres mi się zbliżał, ale nie ma go od ponad tygodnia. Chociaż w sumie kiedyś przez ponad 3 miesiące nie miałam okresu, mam tak na tle stresowym. A jak na złość mój ginekolog sam jest na zwolnieniu i nie wiadomo kiedy wróci :/

Gość pani wiosna.
ja zaś zawsze mam w ok.14 dniu cyklu bardzo nabrzmiałe piersi (spowodowane jajeczkowaniem), a teraz nic. I minęło już tyle dni i nadal nic, jedynie libido skoczyło mi na tyle, że aż ciężko zasnąć. ehh

Gość pani wiosna.
a nawet jeśli okres zaczynał mi się spóźniać, to max. do 3 dni. Od paru lat przychodził zgodnie co do minuty. Mam nadzieje, ze to spowodowane zmianą pogody czy rozpoczęciem współżycia z nowym partnerem od kilku dni. Dzieci uwielbiam, ale jednak chciałabym jeszcze kilka lat poczekać.

Gość hfjjgsjdgdsjhgd
sluz w ciazy przed okresem jest bialy i lepki, jest go wiecej niz normalnie, ja wiedzialam ze jestem bo od zakonczenia dni plodnych zwiekszylo sie wydzielanie sluzu, pozniej zmienil sie na taki jakis zolty, normalnie caly czas mokro w majtkach, do tej pory, jestem w 7 tygodniu