Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

jak ratować związek? problem rzadkich spotkań;/

Polecane posty

Hej spotykamy sie raz na tydzien lub raz na 2 tyg ..Niestety nie moge częsciej bo studiuje 2 kierunki ,zresztą nie mamy warunków bo ja mieszkam 30 km od niego on nie ma samochodu i nie lubi do mnie przyjeżdzać ja tez nie mam ale robie prawo jazdy zostają tylko spotkania na mieście.Jestem z nim 1.5 roku ale chyba wszystko sie wali nie uprawialismy jeszcze sexu bo zwyczajnie nie mamy gdzie, chodż ja che i on tez .. Czy jest sens ratowac zwiazek bo on widac że sie nie stara gdyby chciał to by kupił samochód mieszka z kolega w pokoju to pokój tez by mógł być wolny od czasu do czasu .. Niewiem .. ;//

jak facetowi zależy to zrobi wszystko a swoja kobiete to i przez dziurę w płocie zadowoli jak ktoś chce to szuka sposobu jak nie chce - szuka powodu stara prawda ... ja też dziś mam ciężkie myśli - bo też mu się nie chciało bo układy baryczne chyba nie sprzyjające były - czas na wiosenne porządki w swoim życiu ...

no tak tylko co niewiem czy przeczekac czy sie rozstac ,czy wgl cos ruszy u nas bo ani nie mamy sie gdzie widziec niby wiosna mozna cos zorganizowac spacerowac cieplo ale czuje ze to moja wina bo zamiast u mnie sie widzec ja mam 6 rodzenstwa i nie ma mozliwosci zeby do mnie przyjezdzal;//

Gość leleleee
Oj bez przesady ja mam ten sam problem rzadko się widujemy bo jedna ze stron ma dwa kierunki mieszkamy w tym samym mieście a widzimy się 2 razy w tygodniu po godzinie ,dwóch. sex-u też nie uprawialiśmy chociaż jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, ale to nie powód żeby myśleć o zerwaniu :/ ile masz lat 15? ;/ Sama od niego wymagasz nie wiem czego a może i Ty byś coś dla tego związku zrobiła co ? Skoro nie masz czasu bo masz dwa kierunki to chyba aby ratować związek przydało byś się np tak ułożyć grafik aby był czas i dla chłopaka i dla dwóch kierunków? :/ Nie można u chłopaka się spotkać to może u Ciebie? a co do samochodu to co ma sobie ten samochód kupić ? a co Ty myślisz, że samochody z drzew spadają?;/

lelele ja bym czas znalazla napewno i wiecej ale jest taki problem ze u mnie sie nie spotkamy bo dojazdy autobusem kosztuja w obie strony go ponad 15 zl to mu sie nie oplaci zreszta ja mam 6 rodzenstwa nie bedziemy sami wstydze sie go zaprosic a u niego mieszka z kolega bo wynajmuje ale mnie nie zaprasza do siebie to sie nie wprosze przeciez ;// I gdzie mamy sie widziec?? caly czas sie widzimy na miescie albo w kinie ;/ i to sie robi nudne moze temu ma dosc a co ja zrobie ;/

Gość leleleee
No dobra przedstawiłaś bardziej klarowną sytuacje o teraz bardziej mogę Cie zrozumieć. Hm tylko nasuwa mi się pytanie; Czy Ty w ogóle rozmawiałaś o tym z chłopakiem? mówiłaś mu że obecna sytuacja Ci nie odpowiada ? Pytałaś się dlaczego Cie nie zaprasza do siebie ? Myślę że związek trzeba kształtować a nie od razu jak tylko nastąpi jakaś trudność uciekać się do zerwania powinniście to obopólnie rozważyć i podjąć odpowiednią decyzję :)

lelele ale mi tak nie wypada ;/ mam mu powiedziec zeby mnie zaprosil do siebie do pokoju przeciez to powinno od niego wyjsc ..Moze sie wstydzi wspólkolatotora z pokoju bo nie mieszka sam w pokoju

Gość Expert unijny
Takie akcje to tylko na ścianie wschodniej. W Polsce A: 1. Kolega miałby auto 2. Seks byłyby po 1,5tyg a nie roku Pozdrowienia dla bastionu katolicyzmu ludowego :)

Gość leleleee
A czy ja Ci mówię żebyś powiedziała np coś takiego: "Hm Kochanie mógłbyś mnie do siebie zaprosić bo chce uprawiać z Tobą sex ?" Nie o to mi chodziło mogłabyś zaproponować coś takiego: "Hm Kochanie może wpadłabym do Ciebie tak rzadko się widujemy a przy okazji zobaczyłabym jak mieszkasz" Coś takiego i myślę, że masz absolutne prawo o to spytać w końcu jesteście ze sobą półtorej roku :) Niektórzy w tym czasie już się zaręczają :D:D A jak się wstydzi kolegi to na pewno Ci o tym powie:) Więcej otwartości w związku :)