Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donna90

Czy ja przesadzam:(?

Polecane posty

Gość donna90

Poznałam faceta.Przez net. jest obcokrajowcem,mieszkającym w moim mieście.Na pierwszą randkę zabrał mnie do pizzerii i na piwko. Bylo super. Ponieważ,nie chiałam,zeby się wykosztowywał,wiedząc,że nie zarabia dużo, zaproponowałam spacer po plaży. W knajpie,on nie pozwoliłby mi za siebie zaplacic,a naprawdę wiem,ze ma ciężko. Stwierdził,ze nie byl nigdy nad polskim morzem...mieszka w Gdyni od 2 lat..no,ale ok. Tym bardziej uznałam,ze plaza to świetny pomysł. On zaczął proponować,żebyśmy poszli do niego...na kawę. Zaczęłam się wykręcać. Wiem,jak może się to skończyć. Po 1...to nasza 2 randka, nie znam go,nie wiem,czy nie jest świrem(wiem,ze to dziwne,ale trzeba byc ostroznym), po 2..podoba mi sie, i boję się,że gdy się zacznie do mnie przystawiać, to wylądujemy w łóżku..ba..to pewne;). Po 3...nie chcę iść z nim zbyt szybko do łóżka,by zyskać większą przewagę. Po seksie będzie mi trudno spojrzeć na to wszystko racjonalnie. Istnieje również ryzyko,że po seksie,on natychmiast się ulotni,jesli chodzilo tylko o to. Chłodno zakonczylam rozmowę,ze muszę iść spać. Na skype. Mialam juz jedna sytuacje,ze gosciowi chodzilo tylko o seks. Tez tak ciagnal do domu. Nie zgodziłam się,więc mnie zlał. Nie szukał związku,lecz seksu,a mnie mamił słówkami. Zastanawiam się,czy nie jestem zbyt stanowcza. Ja po prostu panicznie boję się zostać wykorzystana i porzucona,ponieważ już raz mi się to zdarzyło. Mloda i naiwna bylam. Co sądzicie o moim postępowaniu? Sama juz zaczynam miec watpliwosci? Jak przeciagnac seks w czasie..a moze nie przeciagac,a moje zachowanie jest dziwne. Pomóżcie:(

Gość prawdo mówny
spacer po plaży to seks? :o

Gość donna90
Gdy powiedzialam,że chcę iść na plażę, zgodził się,ale wciaz naciskal,zebysmy poszli potem do niego.Tak ostentacyjnie sie cieszyl na skype,gdy odpowiedzialam na odczepnego "tak", choc wcale nie mialam na to ochoty. Smutno mi jest. Naprawdę sądziłam,ze to fajny, wartosciowy facet.

Gość donna90
to ja zaproponowałam plażę, on proponował wizytę u niego

Gość prawdo mówny
wam to tylko bzykanie w głowie 🖐️

Gość onnsdsa
przasadzasz

Gość polpoipoiopo
A tobie o co chodzi jak nie o bzykanie.

Gość 1Wiki...
Wcale nie przesadzasz brawo za podejście:) trzymaj tak dalej:)

Gość 1Wiki...
Wcale nie przesadzasz brawo za podejście:) trzymaj tak dalej:)

Gość zawiedziony1410
jesli nie interesuje Cie seks bez zobowiazan to nie przesadzasz ani troche

Gość donna90
to chyba wezme mu do buzi na następnym spotkaniu zobaczymy jak sie po tym zachowa raz się żyje

Gość fdgdfgdfgfzxc
tez uwazam ze nie przesadzasz:) ja obecnego swojego "trzymałam" 3 miesiace i co? i nadal jestesmy razem. facet poczeka jelsi mu na tobie zalezy a bardziej go podgrzejesz:)

Gość donna90
to juz nie wiem brać mu do tej buzi czy nie???