Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moodle90

Od dziś wiosenne odchudzanie i oczyszczanie organizmu :) Zapraszam:):)

Polecane posty

czesc. mogłabym sie przyłączyć? jestem na diecie od 19 lutego udalo sie ponad 6 kilo zgubic. dieta 1200 kcal plus wysilek fizyczny najczesciej bieżnia godzine dziennie. chcialabym jeszcze te 4 kilo do maja zrzucic tak zeby bylo 75 kg .a potem moze zejde do 70 :P

no i co tam dziewczynki ?? jak wam idzie, odzywajcie się bo znuwu nam watek upadnie i będziemy nadal grube :P

dzisiaj kanapka bułeczka na początek dnia:) nie zamierzam szcerze mówiąc odmawiac sobie pewnych przyjemnosci tylko je ograniczyć... chialam zaczac na rowerze jeździc ale taki wiatr jest ostatnio ze mnie z niego zwiewa mimo mojej nadwagi :D więc chyba sobie daruje jak narazie :)

wczoraj dalam dupy bo zjadłam obiad o 20 :D chooj tam , nie trace zapalu ;) a co tam u was opowiadajcie :)

moodle90 , pauuulaaa , To ja się przyłączę ,wiosnaaa , mała56 , ŚredniaJa,ekler22 !!!! NO CO Z WAMI ????????

zyjemy ! ;D ja tez mialam na rowerze jeździć ale wiatr straszny tzn wczesniej jeździlam rowno 10 dni;d i spodnie byly troszke szersze ale nie wiem moze mi sie wydaje hehehe ;) ja dzisiaj narazie zjadłam 600 kcal jeszcze 200 mi zostalo .

ja nie licze kalorii bo źle na tym wychodze :) popadam w paranoje i myslę ze sie woda utucze ;) :D wiec nie licze, zaczne chyba jakis zestaw cw. jesli byłas nieaktywna ruchowo to barzdzo mozliwe że schudłaś :)

i tyle co ty chcesz schudnac to mozna na dobra sprawę w dwa tyg ale to juz przy głodówce :) czyli lepiej pocwiczyć i przynajmiej skóra będzie bardziej jędrna ;)

wczesniej prawie wgl nie mialam ruchu, ale wiadomo jak to spodnie damskie lubia sie rozciągać xD i chodze do szkoly 3 km . ja zawsze lubiałam liczyć kcal ;)

no ja przy moim odchudzaniu (dwa lata temu) - 1,5 h jazdy rowerem, cwiczenia na zgubienie 500 kcal i ograniczeniu w jedzeniu schudłam bardzo duzo no i musze przyznac że przez rok moze więcej waga nie wzrastała, teraz dopiero troszkę doła złapałam i mi sie dupa zapasła :D ale do 21 kwietnia musze schudnac bo wesele mam a w sukienke moja sliczna sięnie zmieszcze :D

hmm to do 6 ? moze być cięzko :D mozesz schudnac do świat te 2,5 kilo i powiedziec soebie w sięta: schudłam to mogę sobie pozwolic... i wtedy przytyjesz 3,5 :d więc nie musztruj się za barzdo :D tych dwuch kilo nawet nie zauwarzysz wiesz... to tylko 2 kilo :) 15 cm w bidrach ci nie ubędzie :D lepiej poczekaj na większe efekty :)

Gość grubas z odzysku
Puk ,puk można dołączyć :-) ja zaczynam śniadanie od bomby kalorycznej(płatki owsiane,otręby pszenne i żytnie,jabłko,jogurt i żurawinka)całe 600 kalorii,popijam 2 szklankami wody i....jestem sytaaaaaa,a jak zgłodnieje to pałaszuję suróweczkę,potem jabłuszko albo czasami kiełbacha jakaś jak mnie nęci i kręci i tak sobie dobijam do 1000kcal,pozdrawiam ciepło

no tak ale ja nie mam zamiaru w swieta duzo jeść. a pozatym jak beda swieta to bede duzo jezdzic na rowerze. wiec na pewno ciacho jakis zgubie;) tzn ja sie wazylam 62, 5 a wtedy mialam okres podobno ze jak ma sie okres to wazy sie wiecej wiec moze mniej waze . z waze sie dopiero w poniedzialek;)

grubas z odzysku , na sniadanie jesz az 600 kcal ;o? to nie zdrowo nie lepiej podzielic na dwa posilki po 300;d?

Gość Nisoma
Dziewczyny kochanego ciała nigdy nie za wiele!!! Też postanowiłam schudnąć zaczęlam w marcu tamtego roku przy wzroście 160 wazyłam 55 kg w ciągu 2 miesiecy schudłam 10 kilo a wiec ważyłam 45 po roku czasu waże aktualnie 48 kg i powiem wam że nie jestem z tego zadowolona dlaczego? dlatego że mogła bym ubierać się w sklepie 5,10,15 :) czy jakimś innym ehhh ! dobrze się zastanowcie zanim zaczniecie diete teraz nawet przytyć nie potrafie wiec odchudzanie o nieeee!!!

NJis.. ale jeśli nie miescisz sie w rozmiar 42 i musisz szukac po sklepach czegos modnego a zazwyczaj w sklepach nie ma niczego na takie rozmiary to chyba warto ...

Gość Nisoma
Chętnie wziela bym od Ciebie troche ciałka :D:D no może i warto ale z rozumem i nie za dużo !!!

rozumię cię niosoma aż za dobrze, chociaż jak dotąd jestem szczęśliwa że wyglądam jak wyglądam :)

Gość Nisoma
:) Byle by dieta była zdrowa!!!(chodz moja nie była) a powiedzcie mi jakies suplementy jecie??? Dziękuje za zrozumienie :D

Gość Nisoma
A może i też była bym zadowolona gdyby nie to że moje piersi prawie znikły ehhhh :(:(

no jak ja chud to tez powoli płaskorzeźba się robilam ale że mnie natura w cycochy chojnie obdażyła to nie było tragedii

Gość Nisoma
EEE to jak nie ma tragedi to luzikkk :)

no odchudzajace sie !!!! juz straciłyście zapał czy schudłyście od wczoraj że nie potrzebujecie wsparcia ???