Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fenix....

Czym się bawią wasze 1,5 roczniaki?

Polecane posty

Gość Fenix....

macie moze pomysły na jakies fajne zabawki dla 1,5 roczniaka. Mam wrazenie ze dla mojej corki wszystko jest doslownie na 5 minut. Teraz ida swięta i wszyscy pytaja co jej kupic. Ciuchow ma juz w cholere, poza tym ciuchy wole jej sama kupowac. Wiec zostały zabawki ale tez kazdy pyta jaka zabawke bo nie ma pomysłu i zeby preznet byl trafiony i zeby sie nie okazało ze cos takiego juz ma, bo rok temu dostalismy 3 kule hule :). No p oiwem szczerze ze juz nie wiem co jej kupowac. Macie jakies pomysly na oryginalne i edukacyjne zabawki. Pomyslalam o puzzlach drewnianych dla takich maluchow od 18+.

cos do ogrodu lub parku:) rowerek? hustawka,zjezdzalnia:) namioty z kulkami,basen:)

Gość garnuszek na klocuszek
Fisher Price ,jest super moja córcia uwielbia sie nim bawic

Gość srednikkreskanawias
najchetniej to swoim siusiakiem

Gość Fenix....
wlasnie moze cos do ogrodu myslałam o takich namotach i tunelach. Ale to i tak bedzie zawiezione do moich rodzicow do ogrodu bo my mieszkamy w bloku a w mieszkaniu nie mam niestety miejsca. Jak rozstawie to w salonie to mi zajmie cała powierzchnie. Hustwake, piaskownice i zjezdzalnie ma u dziadkow w ogrodzie. Garnuszek z FP ma ale tym sie bawila jak miala roczek teraz czasami tylko powrzuca klocki w odpowiednie kształty.

A może klocki drewniane lub lego, ciastolina lub farbki- tylko to zabawa pod twoja opieką ,

coś do ogrodu - teraz i tak będzie tam pewnie spędzać mnóstwo czasu. Namiot z tunelem jest świetnym pomysłem.

Moja córa własnie jak miała imieninki to miala tez 1,5 roku i bardzo fajnie sie bawiła laptopem Fisher Price - zreszta do dzis sie bawi. Uwielbia tez wózki ilalki i najlepiej jakas podusia i kolderka dla lali - to non stop wyciaga lale, ziuzia, spiewa, wklada do wozka, przykrywa i tak moze dłuuuuggooooo ;) teraz na swieta dostanie Lalke Baby Born podnie mnie mamo - skoro tak lubi lalki :)

Gość Fenix....
to postanowione jeden prezent to namiot z tunelem, co prawda będzie stał u dziadków a u nich jestesmy co tydzien albo co dwa z racji spoej odleglosci ale mysle ze to bedzie frajda dla niej. No i jeszcze musimy podpowiedziec drugiemu chrzestnemu bo sie uparł, ze chce cos kupic. Myslałam o puzzlach drewnianych takich dla najmlodszych cos w tym rodzaju http://www.edu-zabawki.pl/BABY_PUZZLE_FARMA_dla_najmlodszych_18m-169.html. Czy wasze dzieci sie czyms takim bawią? wlasnie chce cos w tym stylu, jakies edukacyjne zabawki. Bo lalki, kuchenke, wózek, rowerek itp ma. A poza tym nie chce naciągac cenowo wiec wazne zeby to bylo w przyzwoitej cenie.

http://allegro.pl/pchanka-pchacz-kaczor-kaczka-kiju-pch2-i2218950676.html U moich dzieci hitem w tym wieku była zabawka kupiona na festynie. Taka jak w linku, tylko piesek. Najpierw kupiliśmy starszej i wszędzie chodziła z nim na spacery. Jak młodsza dorosła to były kłótnie, która ma iść z nim na spacer, więc mają teraz 2. Choć już teraz rzadziej się bawią nimi. Może taki drewniany pchaczyk, bo ten trochę tandetny (choć najlepszy wg moich). Mają jeszcze takiego misia i to już nie to samo.