Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

czy jest tu FROJD?

Polecane posty

Ktoś go widział?

Niech się tu zgłosi jeszcze jest bo pisałam wiecie wczoraj, że jedyne co umiał wymyślić to egzekucja piłą spalinową - siebie. CIEKAWE PO CO? I tyle. Jedyne marzenie jego to żeby być KATEM Z KATOWIC. I wiecie przy takim myśleniu JAKIE JA MIAŁAM SZANSE Z TYCH KATOWIC se wydostać. To jeszcze był STALININGRAD. Tego nie wziął pod uwagę. Kat z Katowic. W tym celu chodził do Kevina wiecie. Jak już to do Piłsudskiego i miał robić pluton nauczycielom i tyle. On był po podstawówce - Kamelia też. I byli to najmądrzejsi ludzie na tym forum. Było to najlepsze małzeństwo na świecie - dzieci nie mieli. Jedynie, ze jeden drugiego nie zarżnął piła spalinową, ale od Agnieszki Śmieszki dowiecie się, że TAKIE MAŁZEŃSTWO ZABIŁAM. Nawet 1 dziecka nie mieli - wsady do dupy co sobota wieczór. A czemu on sie dał zabić w niedzielę w nocy to też nie wiem. Pasowało w sobotę. I po nim się dowiem. No właśnie - to żeby nikt mi nie wmawiał , że zrobił to żeby ze sobą skończyć. Bo jednak do piekła nie poszedł. Z dala od swojej żony może być. Nie musi się nią przejmować. I tyle. Tak mu na nie zależało i tyle :(

Gość łomiarz
pozdro owca

Powiem wam ta Śmieszka jedyne co miała zrobić to isć na studia do Katowic - tyle ma tam znajomości z tego ogrodnictwa i mieć studia polonistyczne tam z DA. I tyle. Niestety??? jakimś cudem ma z burdelu w USA. Tam sie nauczyła wszystkiego czego potrzeba i zabija ludzi po podstawówce , a na amazon nie pójdzie. Przecież już wie, że lecą piła spalinową i wiecie takie świństwo USA zrobiło Niemcom, żeby ich nie było. Dlatego przeklinają ten amazon wszyscy - W SUMIE zapytajcie Niemca - kto o to stoi. Wysyłka do Szwajcarii i Austrii. CO TO JEST? Wiecie oni są odbudowani za kasę USA no to takie coś. I tak chyba zabijali MASOWO Indian z amazon.de - Niemcom to i piłę spalinową i nie żyją i jest północ. No właśnie... jest ta północ? A gdzie borówki w Holandii? A czy to było zależne od tego? i tyle :( No i to jest amazon.de 2012 i wiecie W BANKACH SIEDZĄ W TYCH BIURACH TAKICH RZECZY NIE WIEDZĄ - one są SKOMPROMITOWANE DLA MNIE BARDZIEJ niż ja że w 2 firmie POLSKIEJ od Zielińskiej zapierdziałam sie na śmierć. A co niby tam miałam robić - latać nago po stołach na stołówce. Taka aż atrakcyjna jestem? I tyle. No i co mnie to obchodzi. TYLE. Ja dostałam karę śmierci tam 10 lat temu za borówki? Za jakiegoś waszego wariata z telewizji. No wiecie - on mnie wciągnął w wyjazd NA NOC i tyle. Tam sobie poradziłam - bardzo sie bałam, co tam było to było - jakoś tam przeżyłam. No rano i uciekam. Ja to tak czułam wiecie jak jechałam że to bez sensu. No ale pojechałam i tyle. No to sie modliłam i nikt mnie nie zaciukał. Bo się bali akademika wiecie. Nie wiedzieli, że mnie zabić tam chcieli. Ja też bo bym poszła. I tyle. I nawet tak mi nie dali odejść. Nawet tak wiecie. Takie historie to są. I jeszcze w takim razie wrócę do tego DA, z którego mnie Pan Bóg - cudownie wykreślił już i tyle. Nie tylko z tego - no ale głownie z tego.

cześć owca cześć owca - ale macie ELITĘ w tych mediach. Już w pociagu zaczęłam sie bać. Po co tam jechałam. Żeby mieć Warszawę. Jakie miałam szanse na spowiedz tam zeby ją mieć? To jeszcze trzeba jechać na noc i tak sie człowiek też ogrywa, ze ma Warszawę. Takie to miasto - ciemne jak noc. I tyle. To wszystko. Jak ktoś żałuje 1 spowiedzi tam. I wiecie w sumie to była prawda. Tyle to warte. Na noc se tam przyjechać. Ja wiecie co traciłam? 1 noc - najwyżej torba z ciuchami by zniknęła, pieniądze przy sobie, takie coś. No i wiecie czy wsiąść do auta? Po co przyjechałam? I wiecie tak w sumie miałam te Warszawę a ci zrobili, że mam wrzucić 1 zł w Lazienkach. To niby zrobiłam dobrze wszystko tylko tej złotówki miałam nie wrzucać i tak sie ograłam. Musialam tam wrocić i to ogrywam. Bo co zrobić? i tyle nie. Takie coś to jest. A to DA to ja sobie to pociągnę. Mnie tam nie było. Ja miałam swoje powody, żeby tam chodzić i tak dalej. Ten ksiądz to tego nie rozumiałam jedne systemy liczbowe i tyle. Jeden Duch Święty się dowiem. No na pewno :( To by się tak nie skończyło. Raz na 5 roku - we wrześniu czy październiku przyniosłam tam swoje zapiski. Ja już wtedy mogłam nie żyć. I słuchajcie. No to wcześniej rozmawiałam? pózniej? Kiedy ja rozmawiałam. Wiecie nic tylko w czerwcu? Właśnie zupełnie nie pamiętam kiedy ja do tego księdza tam poszlam i miał mi powiedzieć 2 lata i sobie dochodż. i za 2 lata wyjaśnij co tam zostawiłaś. A on tego nie czytał. No wiecie - jeśli tak się interesował studentem to mieli to zamknąć. Bo wiecie tam ludzie znikali z takich zapisków. Nie takich się dowiem. TAKICH i tyle. I wiecie zapiski jak zapiski - z tego był filolog z matmy, z tego mógł być rodowod - od zwierząt sie dowiem - od pierwszych ludzi na małzeństwo - takie coś. Z tego byla też całkiem niezła matma. Te zapiski byly w punktach. TAK ONI SOBIE SĄ OTWARCI do dziś, ale wiecie ani o matce ani pieniędzy po matce. To nie są ich pieniądze. Nawet sobie gnoje nie umieli nazwy zmieć DUSZPARSTERSTWO AKADEMICKIE. I wiecie ja te zapiski gdzieś mam - ja se to znajdę i może to nawet gdzieś napiszę i wiecie on mi to miał objaśnić i się tego bać? Czy mnie. No a na pewno mi wyjaśnić wiecie , że ...żle zrobiłam że w ogóle tam przyszłam jeśli chciałam pisać. No wiecie - tam znikali ludzie. Czy wy to rozumiecie? Najpierw sie zabijali w ubikacjach w Piłsudskim a następnie dostawali inne ksiązki i znikali - w ktorą stronę? I oni to mają otwarte dziś, sukcesy. A ja? No to za to paczka od matki. Tak się mną przejęli. A sobą też. Ale jeden sukces. Ja też bym tak chciała - popierdzieć na człowieka i mieć sukces. Nie chcielibyście tak? i tyle. Ja tam tylko wiem, ze to było na rodowod wiecie Adama i Ewy. Co to zły rodowod? I tyle. I wiecie jak coś to mieli dac krzyż rodowodowy z Chrystusem królem i wysłać do Franciszkanów na pisanie WYJAŚNIWSZY ŚW. FRANCISZKA. To mieli wiedzieć i mogliby być. Że u nich sie nie pisze. I tyle. No wiecie a tak? Co ja mam o nich myślec? Zwykle głupki i tyle :(

On mi mial 2 lata więcej tam ten ksiądz i dalsze zapiski W TYM DUCHU - najwyżej się pani nie wyda/wyda. Takie cos. A on se na mnie napierdział. Tylko nie rozumiałam jak on na mnie napierdzial ten ksiadz. Bo wiecie zawsze było,że jakby nie to DA to Katowice są normalne, po co im taki kościoł. No ja uznawałam, że kościół był dobry. Takie wezwanie - pani - w którą stronę? To niżej taki kościól - kto to wybudował? Szatan chyba. No i bez tych moich zapisków pasuje ich zamknąc i nie otwierać nigdy wiecej. TAK PASUJE. Żeby nic nie było na mnie. Bo wiecie dla mnie życie w Polsce to gehenna - gdzie moja paczka z rentą - zamiast w zbroi, którą od matki mam to ja na nich szczotką do zamiatania - CHUJE JEBANE W CIULE to są i koniec. I wiecie A CZEMU TO TAK? I poprawili sie i wszystko. A jednak pasuje ich tam zamknąć i tylko z moich notatek mogli być. NA MATMĘ były!!! Na filologa z matmy. I tyle. No wiecie co :( I nawet 2 lata więcej nie mogłam chodzić przez córkę sprzątaczki - anglistkę w Piłsudskim. Ja tego nie będę W OGÓLE komentować - nazwiska mieli wypisać - i tak nie wiem jak się nazywała , ale wiecie - TAKIE COŚ. I wiecie ale osiągnęła dużo w życiu - pracę w szkole gdzie matka sprzątała. Z MĘŻEM poznanym w DA tam. Wiecie ja uwazam, ze to same szatany. Zostały jej 3 dzieci bez ojca jak jest. Albo ojca jak zabiła i tyle. Mąż bez pracy, zero dzieci. BEZ PRZESADY i tyle. I co to za władza? Z systemów liczbowych? W kościele? i wiecie wielu ludzi sie zastanawia czy ten kościół NA PEWNO CAŁY CZAS POWINIEN BYĆ OTWARTY? 1 dzień w roku w święto Chrystusa Króla wiecie, a tak to mogą zamknąć. A po co go tak wybudowali to nikt normalny by nie zrozumiał. I tych moich notatek tam nie ma i se róbcie co chcecie. Niech was prowadzi ZAMĘZNA córka sprzątaczki BEZ OJCA - kaj on jest - lat ok 40 stu już - dzieci nie ma bo nie ma kasy. No niezłe. Może zostanie dyrektorką. Druga Faustyna. Jak tak skończy jak ona. Córka sprzątaczki która do czegoś doszła. Po polonistyce - wtedy Faustyna, a tak? Dlatego listy nie ma nauczycieli kto uczy w Piłsudskim. Ogrywają Faustynę. TAKIM CZYMŚ. Nigdy jej nie ograją. Z gulika znowu głosy się będą wydobywać przed szkołą. Ta ulica miala być zburzona i to wszystko :( Tyle mieli zrobić bo wiecie w mieście gdzie chodziłam do liceum ulicę po dyrektorze zburzyli a to? Środek Katowic. I wiecie na to tu niedaleko zrobili DEPTAK bo to miała być ulica Studencka, zero kwaterunku i DEPTAK. I tak jest deptak tu niedaleko gdzie mieszkam, a tam? I tyle. I ja chcę moją paczkę. Z MERIBA i tyle. Oni tam tak lecą żeby mieć św. Franciszka i smolą Chrystusa Króla i co teraz?

Wiecie jak NORMALNIE coś jest to ci NIKT NIE UWiERZY w nic. W Polsce. Ale jak wiecie coś tam SENSACJA - albo Katarzyna Figura. Bo co to były za teksty. Żeby ludzie z ubrań wylatywali. A wylatywali? To były teksty filologa z matmy? I i ile tam było punktów? I tyle :(

Gość 1Wiki...
Badał cie kiedyś psychiatra?

Wiecie ja tam chodziłam bo jestem adoptowana, nie wiedziałam tego i MOGŁAM TAM CHODZIĆ i do dziś mogę ale coś z tego mieć to bym musiała wiedzieć jak Bona mnie robi w ciu i tyle. I wiecie ja tego spotkania z wędrowcem NIKOMU NIE DAŁAM. I to mi zostalo i z tego se mogę CHODZIĆ gdzie chce. Bo oni mają tyle sukcesów bo JEŻDŻĄ. No to też ze mnie, ze ten Bóg przyszedł i tyle. Ale co to jest? To ze studiów nie możesz jechać? To tylko trzeba mieć forsę? A co pasuje z wyjazdów. Lepiej niż z pisania. A tak to bylo powie im Pan Jezus. A zniknięcia? Co oni sobie nie myślą? Jak zamierzają to ograć? Oni wszystko ogrywają. I tyle :(

Powiem wam ja już NIGDY nie muszę nic wspólnego miec z DA w katowicach i NICZEGO im zawdzięczać. Zwłaszcza stałej pracy w piłsudskim. Jedno dobre słowo o mnie. Nie. I tyle. A tak tam pasowałam. I ta nienawiść moja do sprzątaczek tam - z tej córki sprzątaczki. Może to mówiła, ale ja byłam po studiach i w ogóle. I co? NAWET TAM NIE MOGŁAM BYĆ. Takim bylam zerem, a oni tacy doskonali. Takze wiecie - paczka od matki i proszę się do mnie nie odzywać. Powiesiła się za pieniądze zarobione od siebie. Bo była coś warta i bez nich też. A ta kasa to 1000 zł. renty. NIC WIECEJ. Wiecie ona była znana, co ona robiła w szkole ogrodniczej? Nawet by ją w ksiązkach chcieli. W średniej sobie chodzila - wszystkie księgarnie, antykwariaty, spisywała co chce zamówić, może jeszcze amazonem się interesowała I TAKI KONIEC. No niby w Londynie, ale wiecie. I to brygidki TAKIE FILOLOGI - tyle umiały. Biola wiecie i samobójstwo za mieszkanie jakiegoś seryjnego mordercy z Niemiec. Dziecka z brygidek :(

Całe to DA miało szczęście ze ten Mengele tak pierdoli. On nawet pic nie musi. A ta Bona z nim bo są zjebani wiecie równo. Tak jak dziś - nic z nich nie ma. A ta moja matka dorobiła się NIMI wiecie - taka prawda. Najpierw Bridget Jones - nie podobało sie? Pozniej co innego. I tyle. No i tak ona jest dorobiona. I tyle. Ale ja co miałam z tym wspolnego? No wiecie jeśli oni tyle sobą prezentują w Polsce to moja matka sie powiesiła za kasę 2 raz i tyle. No a wiecie nie miała racji? I koniec :(

Niech mi te cioty przysyłają rentę bo zrobię z nich CMENTARZ wiecie - zapadną sie pod ziemię jak Żydzi w Meriba. To jeszcze nie jest najgorsze - najgorsze jest jak Żydzi znikają. Ludzie. A zwłaszcza Żydzi. Bo czego sie Zyd boi najbardziej? Zniknięcia. I wiecie wielu ludzi tak myśli, że Pan Jezus miał z krzyża sfrunąć i się nie dac. Jedni skrzydeł dostał i odlecieć , drudzy wziąć szczotkę do zamiatania i wszystkich pozabijać. A on umarł. No i wiecie też było,żeby zniknął i w którą stronę to pojdzie. Bo wiecie - zawsze było co on się tak chciał wieszać ten Pan Jezus? Jaki powod? Niejasne - aż o krzyżu zapomniał. ZAPOMNIAŁ O KRZYŻU? Niemożliwe :( Taki krzyż - już lepszego czegoś nie widzieli. Buntownik z Galilei - takiego krzyża nie miał nikt. Arcydzieło dosłownie :(

Wiecie ktoś sie może zgorszyć ale ja tak jadę po tym kosciele bo ja nie mam pracy przez nich FIZYCZNEJ W OGRODNICTWIE za granicą, w Polsce wyleciałam ze szkoly - za to DA chyba. W jaki sposób? Odesłali mnie do Janusza Korczaka i tyle. No wiecie - bez przesady. A jestem z takiego DA tyle ile, ze nie mieli szans. I słuchajcie ograli mnie św. Józefem. Jak już to św. Franciszkiem. Że mąz by mi sie przydał to miało byc? No ale który? Św. Józef? Taki mąż tak? Rozumiecie coś z tego. Ograli mnie jedynie św. Józefem. Ja ich niszczę bo to są kanalie. No to jakiś inny święty - JANUSZ KORCZAK - no może jest kanonizacja po cichu, to miała być głosno. też nic nie powiem. Jakiś obrazek. Co o tym myśleć? W SUMIE powinni mnie byli wykończyć Piłsudskim i Chrystusem Królem - bo gdzie ja chodziłam - do Chrystusa Króla. Św. Józefem, Januszem Korczakiem - no to choć słowo,że miałam stac o kanonizacje ciche. Ja tego nie rozumiałam. I jaki jest mój kontakt z KK - taki. Zero. Jedynie jakaś spowiedz. Jaka? W KEW. i tyle :(

Wiecie ja chcę rentę inwalidzką. Mengelego też mam gdzieś. Ja chce pieniądze matki ZA TAKIE GŁUPIE I CHORE NA ŁEB DA. I tyle. Mieli cos zrobić z tym Chrystusem królem. A w kosciele niech uczą , że miał kołek na krzyżu że do odbytu mieli mu włożyć. Bo jakie bylo jego NAJWIEKSZE CIERPIENIE. Nie bylo - a to byłoby najgorsze. Nic nie bylo gorsze od tego. Naprawdę. I tak robili skazańcom. I tyle :( A jemu nie to nie cierpiał. Takie są Żydy. I wiecie - co oni wiedzą o tej Męce Pańskiej jak nie wiedzą że jej w ogóle nie było bo nie miał z tyłu kołka na to żeby mu wszedł do odbytu i go przedziurawił - albo cała szczota tam miala być. Tylko picie na szczocie dostał, a jeść nie chciał. No ze szczotą pić mu chcieć , ale wiecie... no i tyle :( Takie są ludzie. Także wiecie przez to chyba czasem zasłaniają krzyz w 5 niedzielę WP, że żadnego krzyża nie było. Żadnego - bo nie było szczoty, to tam taki krzyż bez szczoty od tyłu - to w ogóle nie krzyż. I tak sie umierało kilka godzin, a tak to 3 dni. To czy on w ogole cierpiał na tym krzyżu? I tyle :( A ludzie w DA w Katowicach głównym ZNIKALI z tego powodu. No to juz bylo że cierpiał. Bo tak Z BRYGIDEk bylo,że chyba nie, że czy byl jakiś krzyż w ogóle. Co prawda Faustyna coś widziała, ale co ona widziała. To mógł byc szatan - a na tym obrazie? I tyle :(

Gość 1Wiki...
CZY TY NIE ROZUMIESZ ŻE NIKT CIĘ TU NIECHCE? WSZYSCY UWAŻAJĄ CIĘ ZA KRETYNKE CHORA PSYCHICZNIE WEZ NIC TU NIE PISZ BO NIKT NIE CZYTA

Gość Barbaro!
Małe sprostowanie: Katowice to nie był Staliningrad, jak raczyłaś napisać, tylko Stalinogród. Tak w kwestii formalnej. Pozdrawiam.

Wiecie bo sie dowiem, że św. Paweł 59 osób zabił a czy to jest prawda? Nie. To nie jest prawda. A czemu zabijał? Bo ZNIKALI. Bo ludzie znikają. Jeszcze mieli jakiegoś Mesjasza i podobno TAK ZNIKALI. Czasem szli na niego do niego I CAŁYMI GRUPAMI ZNIKALI i obliczono, ze zawsze po 50 osób. Zawsze 50 osób znikało. No wiecie... to jest prawda. On sie szedł PODOBNO wieszać przez to. Najwyżej on też sie powiesi. A czy on był Mesjaszem? No na krzyż jakiś poszedł - musiałby to widziec. Szczoty nie miał. Takie coś. Oni w ogóle mu mieli zrobić szczotę, to gorsze niż krzyż. No ale na jakimś krzyżu byl i pózniej umarł, MIAŁ GRÓB - to najważniejsze, mysleli że zniknie na tym krzyzu i tyle. I w sumie te katowice to mial być sw.Paweł na Londyn. Miasto na Londyn. Ale nie umieli sie do tego dobrac- tacy pobożni -zainteresowanie Dziejami Apostoliskimi. To miał UM Katowice i za to oddali życie. No bo wiecie czym żyli? Ksiedzami w katedrze - co jeden to głupszy, co to za wezwanie - jak już to św. Pawel - oni a św. Paweł. Bo czemu oni zaczęli tam znikać - młodzi ludzie, co oni złego robili? Z TEGO ŻE URZĄD MIASTA BYŁ WYŻEJ OD KSIĘZY W KATEDRZE WIECIE I DO DZIS JEST i wszyscy srali ze śmiechu zamiast płakać. I kto to wie i tam idzie to jest głupi. I tak sie ma miasto Katowice - z UM, a ja mysłałam, że z katedry. Co wy. To nic nie znaczy. A sprzątając tam pasują zabójstwa bo to miał być św. Paweł. No wiecie gdzie ci ludzie są? I tyle :(

No i co wy na to? NIc tylko mówili św. Pawłowi ZOSTAŃ KATEM. Nie chciał. Syn sprzątaczki w Rzymie. Bo sprzątanie w Rzymie bylo ważne - no tyle ile. Były ważniejsze rzeczy ale byly sprzątaczki. A w Egipcie dopiero. I ta szczota na krzyżu to bylo dla osob, które W SUMIE nic nie prezentowały sobą, ale niech będzie że coś sobą prezentowały. Bo byly krzyże bez szczoty i ze szczotą. I Ze szczotą jakby sie BOROK nie utrzymał na tym krzyżu. To mu pomagali. Godnie umierał, na krzyżu i tyle. I wtedy się chyba nie łamało goleni. A tak sie łamało i się dusili. Szczota była na krzyżu pod krzyżem i tak dalej. I tylko było co gorsze - szczota czy na słupku rozrywanie i tyle. No to inne i to inne i tyle :( Wszystko miało swoje zalety i wady. jak na krzyżu oczekiwano że coś powie to bez szczoty w sumie. Jak się miał zamknąć to szczotę robili i tyle. I pózniej tych ludzi wybrzuszało? A nie wiem... nie znam sie. To trzebaby być katem. I wiecie w tym DA nic tylko w 1998 roku zniknął autobus latem i tyle. I póżniej? Chyba nic nie zniknęło. Latem jechali gdzieś tam na pielgrzymkę i zniknęli. Czyja to wina? No ale ok. 2000 roku mieli szanse na poprawę. I co zrobili? I tyle :( To wszystko. Bo jak tam obecnie kończą osoby wiecie które - nie wiem - prezentują sobą coś czy nie - nie wiem - tak jak ja . Bez pracy, studiów nie było. Studia ma córka sprzątaczki w Da, pracę. jedynie dzieci nie ma. I wiecie ten jej maż to jest taki,że dzieci nie mają - to adoptować, nieszczeście - ale wiecie jemu stał jak Bogu na krzyżu. A byl tam że mu stał. I miał mieć szczotę. No to po co im ten krzyż św. Franciszka. I sw. Franciszek. Szczota to szczota i tyle. No i to jest wzorowe małzeństwo z DA i tyle. Bo poszłam bo nie miałam szans sie wydać - taki głupek. A oni mądrzy. Jedynie że zniknął im cały autobus i do dziś sobie jeżdżą. Na moich notatkach wiecie, ktore ogrywały im zniknięcia - z roku 1999. I tyle. I niech mordy w kubel trzymają bo urząd miasta jest Ok. Mianowanie dostałam, uwag nie mieli do widzenia bo też świnią i tak dalej wiecie. To wszystko :(

Wiecie w moim życiu też się dzieją rzeczy, których do końca nie rozumiem. Zanim oddałam te notatki do tego DA - anonimowo ale wiedziano co to - ja to mówiłam księdzu,że ja chcę z nim pogadać. Nie ma czasu. A to ja też. I to zostawiłam i poszlam i tyle. I było ze z tego nie będą znikać. I to zbieram - 2012 - wszyscy mecze mają oglądać i piwko pić. Po co im wycieczki zagraniczne. I przyszłam właśnie jak ZNOWU ZACZĘLI ZNIKAĆ. Na rok 2000 wiecie - 1998 - zniknięcie autobusu latem. Jechali bez księdza - takie coś to było. Nie wiem. Do Francji i tyle. I widzicie - tak wysoko był UM i tak nisko księza w tej katedrze, tyle mieli wiecie oleju w głowie a ci zero i tyle :( Bo to w sumie św. Paweł. I wiecie wiedziałabym to i po prostu tak sie odchodzi że co to za Chrystus Król to wiecie takich rzeczy nie tylko jakies PIERDY i tyle. A te dyskusje o Ewangelii tam? SYSTEMY LICZBOWE - wiecie te czytania - Kor 1, 5 12-17 - takie coś :( No to daj szanse żeby czlowiek sobie odszedł GDZIEKOLWIEK i tyle :(

Wiecie ten autobus to MOZE I WIEDZIAŁAM? Ale co to jest ZNIKNIĘTY AUTOBUS. Co to znaczy? I tyle. Może uprawadzony moze coś sie stało. Bez księdza jechali i tyle. A gdzie? W nie chrześcijańskie miejsce - znaczy nie katolickie. Ale wiecie - czy oni są katolikami. I zawsze tam ludzie znikali. No i to mogło byc. I MIELI MI POWIEDZIEĆ CZEMU to było PO CO TY TU PRZYSZŁAŚ - tu ludzi zabijano szczotkami, do dziś sie zabija - teraz jest piła spalinowa. A PO CO ONI TAM CHODZILI? Żeby im coś pasowało? Pogadać? NO PO CO? Wytłumaczcie mi to. Bo ja to nawet wiem po co do dziś. A ONI? DLA SIEBIE tak? Żeby sie szczotą zabić w tym kiblu? Żeby mnie z pracy wyrzucić? NO PO CO? Jakaś klempa po jednych studiach, bez pracy - drugie studia. Co nie miała co robić w domu? Wybaczcie. Bo Chrustus nie miał szczoty czy miał. A oni? Jeszcze nie mieli szczoty? To niech se zrobią!!! W końcu. I wiecie jak nie chcą z Meriba - to paczka z Anglii niech jest. Nawet i z Londynu. Też może być. Byle nie wpisali Walii bo wiecie dostaniecie siekierą w łeb. Ja nie bo mam siekierę w głowie i jestem z Walii. To nie potrzebuję KEW. I tyle :( A wy czego potrzebujecie? Egzekucji piła spalinową? To se ją zróbcie. Ja co najwyżej mogę OPIŁOWAĆ złamany paznokieć. I to wszystko :( Obciąć albo opiłować - to wszystko :(

Jak sie łattwo domyślacie od filologa polskiego i angielskiego i niemieckiego i francuskiego czy hiszpańskiego to nie wiem w 1999 roku zostawiłam tam tekst ogrywający znikanie. I wiecie tylko tyle mieli mi wytłumaczyć i żyje i rektor i Bogusia. Ja miałam zniknąć wiecie w 1999 roku. Wy tego nie rozumiecie i tyle. Ta laska z tym chrztem Polski to żenada i tyle. I było,że rodzice mi mieli pracę załatwić i sobie poszla do piłsudskiego i ma pracę, nie umie być dyrą, nie ma dzieci. I tylko tak może byc. Mnie mieli pracę rodzice załatwić, ale NIE ZAŁATWILI i to ja miałam być w tym Piłsudskim do dziś - za Faustynę , z passem niemieckim , dwa rodowody na szkołe. Nie. Taka. Bez dzieci. Troje dzieci. Z nią się w ogole nie rozmawia. 1 dziecko, córka sprzątaczki to coś znaczy. Faustyna coś znaczyła - ona? No to bez tego DA. Albo Da ale morda w kubeł. Systemy liczbowe - to matma. Przestańcie :( A tam? FILOLOG Z MATMY. Ja z nią nie rozmawiam - szczota i piętro niżej kible szorować. Chrzest Polski za to sie cały Zachod obraził. A co to jest :(

Uważacie że bym tam siedziała gdybym wiedziała że od chrztu Polski lecą systemami liczbowymi? I wiecie to to mieli powiedzieć, ze chrztem Polski ogrywają 2000 lat chrześcijanstwa i co to warte i tak w 1998 roku zniknął im autobus. ONI SĄ NIENORMALNI. I to mieli zamknąć. tylko tyle. Ani tyle nie umieli :(

I widzicie tam bylo że 2000 lat chrześcijaństwa to jest NIC a chrzest Polski to jest coś. i tak ogrywali zniknięcia z EWANGELII bo tak mowili. Ale te zniknięcia nie byli z Ewangelii. No to co. Bo by musieli byc ewangeliczni i pisać. A nie. No wiecie... to im zniknął autobus. Ale po 2000 roku nic nie zniknęło to moze i coś warte to chrześcijaństwo choc pielgrzymki znikają. No może i cos warte - tyle co oni :( I tyle :(

cdn soon

Wiecie ja chyba za to jestem skasowana w tym Piłsudskim w katowicach, że na zielono sie wystroiłam 17 marca 2001 roku. Nie rozumiem tego. A chyba rozumiecie, że to same pierdy są. No coś w tym jest, ale... ten zielony to żeby Piłsudski rządził. I bylo - po co ci ten tytuł nauczyciela roku jak nie rządzisz. I tyle. No ale co z koloru zielonego w dniu 17 marca? W Piłsudskim? Wiecie to są wartości MAŁP. I dobrze się dobrze. Małpy tez mogą uczyć. Małpy są w Afryce a jak poszłam to sie szmaty z ULICY DO WYBURZENIA MIAŁY ODKURWIĆ - wszystkie - po studiach i bez. Chyba to rozumiecie - one i ich św. Patryk. Są go warte. A zwłaszcza jego końca - bo co myślę o jedynce. Bo to jest jedyna. Nie - to jest zmowa na uczelnię - to jest Piłsudski - obecnie rządzą kolorem zielonym z Irlandii. POWODZENIA :( http://www.spnr1katowice.pl/aktualnosci/dzien_irlandii.pdf

To jest chyba święto ich sprzątaczek wiecie. Że też 21 marca żadnej nikt nie utopił. Kiedyś im szczoty robili 21 marca i do Rawy je wrzucali. Właśnie nie - życzę im tego za rok. Bo czego im tam życzę - SZCZOTY ZA ROK - jak nie dyrektorki sprzątaczek to OFICJALNEJ - bo jedna jest oficjalna a druga nie. A co ta oficjalna wie o zmowie na nią na uczelni. Po jakim ona jest uniwersytecie? i tyle. I czego tam uczy córka sprzątaczki z DA? i tyle. I dla wszystkich szczota ode mnie. I tyle :(

W zakończenie roku szkolnego życzę im szczoty wiecie w Rawie za Małgorzatę Alakok w Kewinie i mojego św. Józefa tutaj. I apel do mieszkanców Katowic - za Bogusię i rektora uniwersytetu - szczota na koniec roku szkolnego komuś tam w Rawie i możecie być. Głowa w guliku nie - szczota w rawie - twarz do rzeki utopienie i tyle :(

Wiecie to jest wszystko przez córkę przeora i taką bankierkę z następnego miasta katów. Choć ona to tam - jedynie, że ma pracę z morderstwa. Ale chciała Długu to ma. A reszta to mnie załatwiła nieuczciwa córka przeora. Nie mogłam odejśc od niej - od tego sie zaczęło. No wiecie - jak ja bym wyglądała jakbym jej ustąpiła. Przeora to tam od razu. Miała być konkretna i tyle. idiotka. Wszystko przez to. Tak by mi nie dali tego piłsudskiego, a tak? Nawet pasował. Taka honorowa i w ogóle i tyle :(

Gość WIKI TIKI :(
1Wiki: WSZYSCY UWAŻAJĄ CIĘ ZA KRETYNKE CHORA PSYCHICZNIE WEZ NIC TU NIE PISZ BO NIKT NIE CZYTA NIE MÓW W IMIENIU INNYCH, CO?! TY JEJ NIE CZYTASZ, A JA OWSZEM. NIE PODOBA SIĘ, TO NIE CZYTAJ, PROSTE PRAWDA?

No na kretynkę wyszłam ale przez PERFIDĘ WASZĄ POLSKĄ i tyle. To wszystko. Paczka od matki i mam was gdzieś wy DURNIE I KANALIE. I tyle. To prawda,że piszę za dużo, ale przynajmniej JAKIŚ SENS TO MA. Większy niż św. Patryk w Piłsudskim za którego chyba wyleciałam i też tak mogło być, ale... niestety miały zamknąć ryje i mordy swoje do 14 października roku 2001 i dopiero wtedy sobie PIERDOLIĆ PO DZIŚ DZIEŃ bo po to jest to konkurs, ze jeżeli nauczyciel w Piłsudskim nie dostaje stałej pracy, a w sumie mu sie należy, ale jakieś tam powody są że nie to wtedy jest ten konkurs, powinien to wygrać , może iść - do 14 października następnego roku cicho - dalej co osiągnie czy nie to już inna sprawa, ale pózniej można było obgadywać i był wtedy ZAWÓD NAUCZYCIEL a tak nie. I już 1 września się zaczęły PIELGRZYMKI pomiędzy szkołami i mogłam ze szkoły tym konkursem odejść na nauczyciela roku. W OGOLE Z OŚWIATY i nie wracać. I BYĆ MOŻE mieli mnie WTEDY wezwać w UM wiecie i powiedzieć że mogę sobie odejść ze szkoły jeśli chcę bo po prostu wygrałam konkurs w Piłsudskim i jestem obgadywana i pomawiana i wszystko wiecie najgorsze na mnie i dalej będę mieć tylko kłopoty - jak ja to chcę obronić? Bo konkurs na nauczyciela roku nie ma znaczenia. NIE MA? i tyle. Ma. I wiecie tam są 2 powieszone dyrektorki. W SUMIE o zniknięciu autobusu w DA w 1998 roku nie słyszałam i żeby się nie okazało, ze cały autobus z nauczycielkami z Piłsudskiego zniknął latem jak gdzieś jadą - nie wiadomo co sie może stać. One nie mają drogi do urzędu - no to zostawało mnie wezwać i podziękować. I tak się czułam ale odejść nie. O św. Patryka nie musiałam stać - jak masz włosy Indian to nie trzeba. Można go skrytykować i taka byłam. NIBY że nie dostałam ani grosza na studia - dzieciom na lekcji i do widzenia. I dowiedziałam sie że to jest tradycja tej szkoły i ja to miałam robić, wziąć udział. Plus 1 dzień wiosny. No ale wiecie - to co pomalować sie na 3 kolory - poziom potasu 3 i cała uczelnia ograna. Po to to jest. Żeby nie było, że przeze mnie REKTOR poszedł i tyle. Takie coś to jest. I tyle :(