Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfafvcdc

Dlaczego około roczne dzieci wykładają nogi do góry jak spią ???

Polecane posty

Gość erfafvcdc

Pomijam fakt,ze dziecko się rozkopuje w nocy,ale dlaczego wykłada na mnie nogi,bądz na kołdre aby miec je wyżej ?? jak dziecko było młodsze nic takiego nie robiło ??

Gość dlaczego spisz z rocznym
dzieckiem w jednym lozku?

Gość syntezis
a dlaczego ma nie spac? ja z roczna corka tez spałam:)

moja tez tak robi, nogi w góra :)

Gość AGA ŚMIESZKA BEZDOMNEJ KOLEŻKA
moja zaczęła tak robić ok 7 m-ca. Dlatego żeby nic nie leżało na jej nóżkach, dlatego że rozkopała się i nogi łatwiej uciekają nad kołdrę niż wędrują z powrotem pod nią. Naprawdę ciężko to zrozumieć trzeba zakładać tematy na kafeterii, drogie mamy chyba wariujecie

Gość dlaczego spisz z rocznym
moje nigdy tak nie robily, ale zakladaly nogi na palak wozka jak lezaly w spacerowce z rozlozonym oparciem. jak spaly w domu to w spiworkach wiec nigdzie nie wystawialy nog.

he he młody też na mnie zakłada te małę ciężarki, musze uważać, zeby w zęby nie zarobić

Gość mireczkowata
hahaha, moja ma prawie trzy lata i też wykłąda na nas nogi:) W jej łóżeczku śpią misie i lale.

Gość nic nadzwyczajnego że dzieci
się wiercą podczas spania... zwyczajnie im się coś śni! Faza REM Ma charakter aktywny i w sferze fizjologicznej towarzyszy mu: -nieregularny i nierówny oddech, -wahania tętna, -unieruchomienie większych mięśni połączone z poruszeniami kończyn, -drganie mięśni twarzy wyrażane zróżnicowaną mimiką, - szybkie, częste i prawidłowo zsynchronizowane ruchy gałek ocznych pod zamkniętymi powiekami -pojawiają się marzenia senne.

Gość erfafvcdc
Spie z dzieckiem w jedym ózku dlatego,że jestem u rodziny i nie mam ze sobą łózeczka,normlanie dziecko spi w swoim łózeczku ale nie wykłada nóg na szczeble..

Gość erfafvcdc
A moje dziecko od kilku dobrych miesiecy wyklada nogi na pałąk w spacerówce,najgorzej jak robiło to w zimne dni .