Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona123123

czuje sie okłamana

Polecane posty

Gość zraniona123123

hey. Moze wy powiecie co mam robic bo zadreczam sie sytuacja ktora miala miejsce wczoraj. Otórz moj facet napisal dzien wczesniej do swojej bylej ze teskni za nia. pyta co u niej itp. nie wyglada mi to na zwykla znajomosc. Tym bardziej oszukal mnie ze ta dziewczyna spodziewa sie dziecka i ma wychodzic za maz. Prosze poradcie co mam z tym zrobic. Co myslec. Nie spalam cala noc i dreczy mnie to caly czas.

Gość zraniona123123
oczekuje powaznych odpowiedzi a nie jechania po tym co napisalam.

Gość facetkataka
Poważnie to się w grobie leży.

Gość ok to ja pytam
Skąd wiesz, że tak napisał? Przeszperałaś komórkę?

Gość SmJ
Przede wszystkim powinnaś go zapytać dlaczego tak postąpił. Jak na moje oko, to robi Cię w balona.

Gość zraniona123123
tak ni stad ni z owąd, kiedy zostawil na chwile tel i wyszedl do innego pokoju. co mam z tym robic?

Gość zraniona123123
to samo mu powiedzialam ale wypiera sie. wiadomo ze zaden facet prawdy nie powie, ale naciskalam na niego juz z kazdej strony i nic. prosi tylko zeby puscic to w niepamięć.

Gość omnaaa
na moje oko to sie w tamtej nie odkochał a zaczał związek z tobą. świnia i tyle

Gość zraniona123123
tez tak mysle

mój facet bardzo lubi jak jestem o niego zazdrosna i sam wymyśla takie bajki czasem . raz nawet kupił nowy starter i pisał sam do siebie

Gość omnaaa
pamietaj ze skoro on już teraz z tobą tak pogrywa to może cie równie dobrze prosic o puszczenie w niie pamięc jak cie zdradzi już ze tak powiem "czynnie" jak dla mnie taki związek gdzie facet jeszcze widzi byłą nie ma sensu. jak dla mnie to powinnaś postawić sprawę na ostrzu noża i zastraszyć że odchodzisz od niego w takiej sytuacji.. jeśli to nie jest jeszcze nic poważnego-powinnaś się nad tym związkiem zastanowić pozdro

Gość ok to ja pytam
No to mu nie ufasz, okazuje się, że masz do tego podstawy. I tak się związek rozleci.

Gość ok to ja pytam
Ale nad czym tu się zastanawiać. Już teraz i tak mu nie zaufa autorka. I nie pomoże sprawdzanie komórki, bo smsy będzie teraz kasował.

Gość SmJ
zakolczykowana, humor mi poprawiłaś :D Niezły ananas z niego :P Do autorki.. ewidentnie ściemnia i to prosto w oczy. Być może dalej czuje coś do byłej, a Ty (sory) jesteś bo jesteś. Zastanów się czy warto to dalej ciągnąć, bo jak byłej się odwidzi to on poleci jak strzała, a Ty będziesz cierpieć..

Gość zraniona123123
wiesz z jego byla tez gadalam, ona twierdzi ze nic a nic miedzy nimi nie ma. ale wiadomo ze moze obcej osobie powiedziec wszystko przez tel. moj facet wie ze ten zwiazek moze sie rozpasc bo mu to powiedzialam w 4 oczy. wczoraj nawet kazalam mu wynosic sie z pokoju, i gdyby chcial to by poszedl a nie zrobil tego.

Gość SmJ
A zapytałaś się go, po co pisze do niej takie sms'y?

Gość zraniona123123
to co on mi odpowiedzial to wysmialam go i tyle. i nie wierze jemu w to. poowiedzial ze tak odpisal dla niej jak ona mu w zarcie napisala. mi to sierdzi i to bardzo. ale przez tel z nim niczego nie wyjasnie bo obcenie pracuje w wawie.

Gość SmJ
To jak przyjedzie to z nim pogadaj. Wóz albo przewóz. Przyciśnij go trochę, bo bardziej będzie bolało jak zaufasz a on znów coś wywinie.

Gość zraniona123123
on mysli ze mi latwo wcisnac kit. ale usmiadomilam go juz ze nie ze mna takie nr. wiem tez ze za mc ma zmienic nr tel. zobaczymy czy dotrzyma slowa.

Gość rtyty5rte5
Facet pisze do byłej, że za nią tęskni, a ty jeszcze pytasz, co masz robić?????? Kurwa, trochę szacunku do siebie kobieto :o:O:o