Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia837e334

już mam dość naszych lekarzy

Polecane posty

Gość sylwia837e334

Otóz mój syn ma 4 lata i bardzo nie wyraźnie mówi przykład zamiast powiedzieć plac zabaw mówi kawac ,babcia -ciapcia .Czuję ,że coś jest nie tak ale chodzę od lekarza do lekarza i wszyscy mówią ,że jest wszystko ok byliśmy u 3 logopedów 2 laryngologów teraz laryngolog dał nam skierowanie na powtórne badanie słuchu.Nie wiem co robić pediatra mówi ,że jest tego jakaś przyczyna i trzeba do niej dojść nie wiem gdzie już szukać pomocy

Gość rrtdsffddc
a chodzisz prywatnie czy z NZF

Gość Marakeszka
Logopeda nie jest lekarzem. Zrób badania słuchu i kontynuuj według wskazań - zacznij odpowiednią dla dziecka terapię.

Gość ann_______123
Właśnie prywatnie czy na nfz - dobre pytanie - chociaż i tu i tu znajdą się konowały. Może poszukaj na internecie logopedy z dobrymi opiniami i tam sie udaj Słodycze za darmo: http://www.freesweetsite.pl/join/50067 Wystarczy się zarejestrować i zamawiać. Zapraszam

Gość Potentatka
W rejonowej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej poszukaj logopedy lub neurologopedy (zależnie od rodzaju problemu). To placówka oświatowa, diagnoza i terapia są darmowe.

Gość sylwia837e334
pierwszy logopeda prywatnie a drugi z NFZ i 3 prywatnie.Laryngolog pierwszy prywatnie a drugi z NFZ i ten drugi dał skierowanie na badanie słuchu.Syn jak miał 2 latka to miał badany słuch i było wszystko ok jestem z Chorzowa