Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1Paula1991W

Mozliwa ciaza? Odpiszcie prosze:(

Polecane posty

Gość 1Paula1991W

Witajcie. Laczylam 2 opakowania tabletek anty. Skonczylam opakowanie w czwartek wiec tydzien pozniej w piatek juz powinnam normalnie brac tabletki. W czwartek w nocy doszlo do stosunku (do konca). A ja zapomnialam tej 1 tabletki z 1 tygodnia. Wzielam ja dopiero w niedziele rano. Myslicie ze moge byc w ciazy? Nastepny stosunek byl dopiero w niedziele. Piszcie prosze:(

Gość niunac
masz wątpliwosci to najprościej zrobić test.

Gość 1Paula1991W
Wiem to. Ale Tyu pewnie tez wiesz ze jeszcze za wczesnie na test. Dlatego tez pisze na forum. Moze ktos byl w takiej sytuacji badz spotkal sie z podobnym problemem gdzies? Tabsy biore od 8 miesiecy.

Gość Perw w przelocie XV
"Laczylam 2 opakowania tabletek anty. Skonczylam opakowanie w czwartek wiec tydzien pozniej w piatek juz powinnam normalnie brac tabletki. W czwartek w nocy doszlo do stosunku (do konca). A ja zapomnialam tej 1 tabletki z 1 tygodnia." Połączyłaś dwa opakowania i spóźniłaś się z pierwszą tabletką z 3. opakowania? O której zazwyczaj bierzesz tabletki i o której wziełaś tabletkę w niedzielę rano?

jakby nie patrzec to juz byl pewnie 7-10 dzien cyklu...moim zdanie male szanse na ciaze,ale poczekaj do okresu i jak bedzie jakis dziwny to zrob test

Gość wrozka kafeteryjna
ja wrózka z długoletnim stazem kafeteryjnym prawde Ci moje dziecko napisze.Musisz isc do apteki po test a potem zagrysc zeby,zamknac ocy i nie oddychac przez pare chwil aby wynik zobaczyc.A jaki to bedzie wynik?To juz nie ode mnie zalezy ale od Najwyzszego.

Gość 1Paula1991W
Dokladnie tak laczylam 2 opakowania i 3 opakowania nie wzielam 1 tabletki. Biore zawsze miedzy 20 a 21 tabletki. W sobote nie wzielam tej tabletki ktora powinnam w piatek a w niedziele pominieta tabletke wzielam miedzy 9 a 10 godzina.

Gość 1Paula1991W
Tak jak wyzej pisalam test jak najbardziej ale za wczesnie. Martwi mnie to bo jednak to pierwszy tydzien opakowania i czy ta przerwa nie byla zbyt dluga.

Gość Perw w przelocie XV
Czyli powinnaś wziąć w piątek o 20-21, nie wzięłaś. W sobotę wzięłaś normalnie sobotnią tabletkę o 20-21, w niedzielę rano pominiętą tabletkę z piątki i wieczorem normalnie kolejną planową? Bez paniki, teoretycznie owulacja mogła się odblokować, ale niekoniecznie tak było. (Dwa razy zdarzyło mi się zrobić podobnie i w ciąży nie byłam). Test możesz zrobić najwcześniej dwa tygodnie po stosunku, a najlepiej spokojnie poczekaj do kolejnej przerwy i jeżeli nie pojawi się krwawienie z odstawienia, wtedy zrób test.

Gość 1Paula1991W
Nie nie zle mnie zrozumialas. Mialam wziac 1 tabletke w piatek miedzy 20-21 nie wzielam. W sobote zapomnialam i nie wzielam. Dopiero 1 tabletke wzielam w niedziele miedzy 9-10.

Gość 1Paula1991W
Tak wiec sytuacja wyglada troche inaczej. Mam nadzieje ze juz teraz mnie dobrze zrozumialas.

Gość wwrrr
Nie zle Cie zrozumiala, ale Ty zle napisalas. Skoro zapomnialas dwoch tabletek, po co piszesz, ze zapomnialas jednej? Dzieci...

Gość 1Paula1991W
Przepraszam jestem przez to wszystko tak zakrecona i myslalam o tej 1 tabletce nie myslac nawet o tym ze w rezultacie to byly 2 tabletki. Czyli tylko jedna pominieta przyjelam i to pozno;//

Gość 1Paula1991W
Up.

raczej grubo wątpię w to abyś była w ciąży :) . Najlepiej zrób test, po tygodniu powinien wyjść,a jak nie to w pierwszy dzień miesiączki,wychodzi najprawdopodobniej ;)

Gość 1Paula1991W
I tak bede musiala zaczekac do czasu testu ale takie opinie duzo moga dac.

Gość 1Paula1991W
Up, up.. Nikt nie byl w podobnej sytuacji?