Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donieczka21

Przesadzam?

Polecane posty

Gość donieczka21

Poznałam faceta.Przez net. jest obcokrajowcem,mieszkającym w moim mieście.Na pierwszą randkę zabrał mnie do pizzerii i na piwko. Bylo super. Ponieważ,nie chiałam,zeby się wykosztowywał,wiedząc,że nie zarabia dużo, zaproponowałam spacer po plaży. W knajpie,on nie pozwoliłby mi za siebie zaplacic,a naprawdę wiem,ze ma ciężko. Stwierdził,ze nie byl nigdy nad polskim morzem...mieszka w Gdyni od 2 lat..no,ale ok. Tym bardziej uznałam,ze plaza to świetny pomysł. On zaczął proponować,żebyśmy poszli do niego...na kawę. Zaczęłam się wykręcać. Wiem,jak może się to skończyć. Po 1...to nasza 2 randka, nie znam go,nie wiem,czy nie jest świrem(wiem,ze to dziwne,ale trzeba byc ostroznym), po 2..podoba mi sie, i boję się,że gdy się zacznie do mnie przystawiać, to wylądujemy w łóżku..ba..to pewne . Po 3...nie chcę iść z nim zbyt szybko do łóżka,by zyskać większą przewagę. Po seksie będzie mi trudno spojrzeć na to wszystko racjonalnie. Istnieje również ryzyko,że po seksie,on natychmiast się ulotni,jesli chodzilo tylko o to. Chłodno zakonczylam rozmowę,ze muszę iść spać. Na skype. Mialam juz jedna sytuacje,ze gosciowi chodzilo tylko o seks. Tez tak ciagnal do domu. Nie zgodziłam się,więc mnie zlał. Nie szukał związku,lecz seksu,a mnie mamił słówkami. Zastanawiam się,czy nie jestem zbyt stanowcza. Ja po prostu panicznie boję się zostać wykorzystana i porzucona,ponieważ już raz mi się to zdarzyło. Mloda i naiwna bylam. Co sądzicie o moim postępowaniu? Sama juz zaczynam miec watpliwosci? Jak przeciagnac seks w czasie..a moze nie przeciagac,a moje zachowanie jest dziwne. Pomóżcie

Gość nastolatkamama
Nie przesadzasz ,trzymaj tak dalej. Jak mu będzie na Tobie zależało to poczeka.

Gość kamila223
jak mu rzeczywiscie zalezy to bedzie cierpliwy i z lozkiem poczeka a jezeli o to mu chodzi to za chwile odejdzie widzac ze nie dasz sie zaciagnac do lozka, ja bym czekala, powiedz mu ze nie jestes z tych co to ida do lozka z nowo poznanym facetem, albo mu zaimponujesz albo cie wysmieje a wtedy juz bedziesz wiedziec jaki to typ, powodzenia :)

Dlaczego masz wątpliwości? Piszesz, że facet chciał seksu, po odmowie się zwinął. Nie czułaś nastroju i nie jest w Twoim stylu seks na pierwszej randce. Starasz się działać w zgodzie ze swoim sumieniem i nie być łatwą. Nie ceni się kobiet które są łatwe. Czemu chcesz zmienić się w łatwą? W jakim celu?

Gość donieczka21
Facet jest Hindusem. Wiem,że pójście do mieszkania, nie jest bezpośrednią propozycją seksu,ale moze być pośrednią. Naprawdę chcę się z nim kochać,ale jeszcze nie czas. Boję się,że uzna,że jestem jakaś dziwna.

Gość lolekzkrakowa444
Mysle,ze nie przesadzasz. Powinnaś pozwolić na siebie zaczekać. Jeśli porzuci Cię przed seksem, po seksie równiez by to zrobił,tylko czułabyś się gorzej.

Hindusi nie są aż tak bardzo nastawieni na seks, więc możliwe, że wcale nie chce cię wykorzystać, ale jednak na Twoim miejscu tez bym się bała iść z kimś obcym do mieszkania...

Gość donieczka21
Chcialabym to jakoś bezboleśnie rozciągnąć w czasie. On wciąż niby w żartach mówi,że chętnie by mnie odwiedził, gdy rozmawiamy na skype ok.23, gdy odczytuje z mojej mimiki,że nie tędy droga, obraca to w żart. Kiedy zgodzilam się (na odczepnego) pojsc do jego mieszkania, cieszyl sie..hmm..dosc ostentacyjnie. Potem podkreslalam,ze naprawdę wolę spacer,ale on był nieugięty.

Gość Adolf Dymsza
Dziewczyno zostaw tego Hindusa. Mało Ci w okolicy europejczyków? Co to za baran co nie był na plaży mieszkając 2 lata w Gdyni? Zostaw go! Bo zawiadomię Młodzież Wszechpolską! Kobieta podwójna! Zwieramy szeregi!

Gość donieczka21
On po prostu wyrażenie zgody mi włożył w usta, choć wciąż podkreślałam,że nie jestem na taki krok gotowa. Śmiał się tylko,że chyba się go boję. Kurde, sama nie wiem co mam myśleć...fakt,że jest mega przystojny i czarujący, również niczego nie ułatwia.

Facet czuje że pociąga Cię i zarywa na całego ...

Acha, zapytaj czy nie ma żony lub narzeczonej w Indiach. Miałem znajomego hindusa który chodził za rączki i całował się z Polką mając zaręczoną kobietę w Indiach. To mu jakoś nie przeszkadzało.

Gość donieczka21
Jacku, powiedz mi jako mężczyzna...co powinnam zrobić.Jak to umiejętnie wykorzystać,by porządał mnie jeszcze bardziej,ale też szanował.

Gość lubię Jabłka
widać,ze sama masz na niego straszną ochotę i chcesz by cię zerżnął.

Gość donieczka21
co mam zrobić:(

Gość szejkernasniadanie
/// Poznałam faceta.Przez net. jest obcokrajowcem /// w tym momencie przestałem czytać...

Szczerość. Powiedz, że jest fajny, miły - ale szybki seks to nie dla Ciebie. Że musisz mu zaufać i nie chcesz być skrzywdzoną panną z dzieckiem. Że serce i pożądanie do jedno, ale rozumu nie możesz wyłączyć bo życie pokazuje że to się może źle skończyć. Kuś go nagrodą i szczerze mów co czujesz ...