Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjhgj

Turcja czy Kreta, czy moze jeszzce cos innego? co polecacie?

Polecane posty

Gość Wojtuniu212
Zdecydowanie grecka Kreta! Byłem i tu i tu i turcja mi się nie podobała w ogóle. Wcześniej jednak warto pocztac o najciekawsze atrakcje http://turystyka.wp.pl/gid,11238605,title,kreta--najciekawsze-atrakcje,galeria_zdjecie.html

Gość kozi_pazur
ja bylam w turcji i bardzo mi się podobało.

Gość Tamia
Kreta:)! Piękna rzecz, polecam. W zeszłym roku z chłopakiem zwiedziłam tą wyspę i było cudownie, nic ładniejszego jeszcze nie widziałam. Wycieczkę mieliśmy z www.podrozenaczasie.pl , polecam każdemu Kretę.

Gość gość
Ja byłam na Krecie i na prawdę nie rozumie zachwytów. Betonowa, nastawiona na zysk, zatłoczona. Wypożyczyliśmy samochód, żeby troszkę pozwiedziac i okropnie to wspominam- zatłoczone ulice, kurz, brud... Oczywiście zwiedziliśmy kilka pięknych miejsc, ale całego pobytu na prawdę nie wspominam dobrze... Przez to unikałam Grecji długieee lata, w końcu trafiłam na fajną kobietkę w biurze podróży, która powiedziała, że Kreta to dla typowych "zwiedzaczy", miłośników zabytków, mitologii... Z kolei dla chcących wypocząc, nacieszyc się widokami, piękną plażą polecała Korfu, Rodos... Wybraliśmy się na Rodos i zakochałam się w Grecji <3... .

Gość gość
Aha, dodam tylko, że na Krecie byliśmy w okolicy Chanii:)

Gość gość
Duzo latam to tu to tam ale moje serce zostalo w Italii , polecam Sardynie na poczatek

Gość gość
Duzo latam to tu to tam ale moje serce zostalo w Italii , polecam Sardynie na poczatek